Ryhdin valmennusryhmä kaudelle 2023-2024!
Julkaistu: 24.03.2023 11.38

Ryhdin valmennusryhmä kaudelle 2023-2024!

Kurikan Ryhdin jääkiekkojaoston edustusjoukkueen valmennusryhmä on tulevalle kaudelle kasassa, kun päävalmentajana jatkaa Ilari Lehto ja apuna valmennuksessa jatkaa niin ikään viime kaudelta Aki Kulkula! Jo viime kaudella molemmat toimivat joukkueen valmennuksessa ja roolit tulevat pysymään hyvin pitkälle samankaltaisina. Taustaryhmä tulee muuten pysymään samanlaisena kuin viime kaudellakin, pois lukien tietysti valmennuksessa tapahtunut muutos. Pukukopissa ja penkin takana siis tulevallakin kaudella joukkue luottaa Hannu Hakamäen sekä Kimmo Hillin suureen panokseen joukkueen eteen! Myös seurajohdon puolella ollaan tyytyväisiä joukkueenjohtaja Jarkko Niemen mukaan, kun sekä päävalmentaja, että apuvalmentaja saatiin kiinnitettyä hyvissä ajoin tulevalle kaudelle.

- Valmennus teki viime kaudella loistavaa työtä pelaajien ja joukkueen kehittämiseksi. Ilari toi valmennukseen uutta urheilullista ja pelillistä näkökulmaa ja intoa. Pelitapa on aktiivinen ja myös katsojille viihdyttävä. Menneellä kaudella panostettiin ja myös ensi kaudella on tarkoitus panostaa siihen, että joukkueen arki eli harjoittelu on laadukasta ja harjoitellaan joukkueena, mikä heijastuu myös peleihin ja pelaajien kehittymiseen ja viihtymiseen. Meillä oli hyvin yhteneväiset näkemykset siitä, miten sekä nykyiset että tulevat edustuksen pelaajat voivat kasvaa ja kehittyä joukkueessa. Tulevan kauden joukkue on tavoitteena muodostaa pitkälti saman rungon pohjalle, kuin päättyneellä kaudella, Niemi tuumii.

”Ile” tuli kesken toissa kauden Ryhdin valmennusryhmään mukaan ja toimi viime kaudella jo joukkueen päävalmentajana, tulevalla kaudella siis 44-vuotiaalla päävalmentajalla tulee olemaan pohjat jo hyvin valmisteltu, kun hommia pääsee jatkamaan siitä, mihin aiemmilla kaudella on jääty joukkueena.

- Mukava juttu, että seura tarjosi jatkopahvia valmennuksesta. On helppoa lähteä uuteen kauteen, kun tässä helmi/maaliskuussa selvisi myös, että taustaryhmä jatkaa samalla vahvuudella kuin viime kaudella. Toiminta on kyllä Kurikassa koko seuran osalta loistavassa kunnossa. Oli todella helppo ratkaisu omalta osaltani. Lisäksi loistavana asiana vielä se, että Aki jatkaa myös valmentajana! Muutaman pelaajan kanssa on juteltu jatkosta ja onhan noita sopimuksia tullutkin jo useampi, mutta niistä lisää tuonnempana. Keskustelut viime kauden joukkueen pelaajien kanssa on tarkoitus saada maaliin jo hyvissä ajoin. Vähän koulu ja työasiat tuovat tietysti tähän viiveitä, mutta kaikki ratkeaa aikanaan. Muutaman uuden kaverin kanssa on myös tehty aloitteita. Sinänsä on helpompi lähteä uuteen kauteen, kun monen tuntee jo ennestään. Toisin sanoen nyt on helpompi lähteä kehittämään, sekä viilaamaan pelitapaa jota jo viime kaudella ajettiin sisään. Hyvä juttuhan olisi, jos mahdollisimman moni viime kauden joukkueesta valitsisi ensi kaudellakin Hirvi-paidan! Lehto tunnelmoi.

Valmennuksen toinen lenkki, Aki Kulkula, 48, omaa niin ikään Lehdon kanssa jykevät juuret Ryhtiin jo pelaajaurallaan, mutta Aki on myös toiminut edustusjoukkueen valmennustehtävissä jo kaudesta 2010-2011 alkaen, eli homma alkaa Akillekin olemaan tuttua ennestään!

- Menneen kauden jälkeen jatkosopimuksen tekeminen oli aika helppoa. Kauden edetessä jo paljon keskusteltiin ensi kauden kehitys kohteista valmennuksessa ja tavallaan jo pohjustettiin tulevaa. Joukkueen rakenne ja sen ympärillä oleva positiivinen ilmapiiri toi itselle lisää virtaa ja koin, että tässä on ehkä vielä jotain annettavaa Ryhdin edustus kiekkoilulle! Nyt vähän vedetään happea ja sitten aletaan suunnittelemaan tulevaa kautta ja askelmerkkejä kuinka edetään tulevaan kauteen. Viime kaudesta saatiin nyt hyvät pohjat jo tulevaan kauteen ja kaikkea ei tarvitse aloittaa nollista. Vähän tuodaan uusia asioita ja juttuja vanhojen tueksi ja kehitetään näin joukkueen pelaamista. Tosi hyvät fiilikset on kyllä tulevasta kaudesta! Kulkula fiilistelee.

Kurikan Ryhti ry
c/o Yrityspalvelu Junikco Oy
Kurikantie 4, 61300 Kurikka

Y-tunnus: 0209072-4

kurikan.ryhti@netikka.fi