Mikko Männistö #4 vahvistamaan Ryhdin joukkuetta!
Julkaistu: 25.11.2022 17.24

Mikko Männistö #4 vahvistamaan Ryhdin joukkuetta!

Ryhti ja Mikko Männistö, 31, ovat tehneet loppukauden sopimuksen, mikä tarkoittaa sitä, että Ryhdin puolustus saa kokeneen pelimiehen vahvistukseksi! Männistö saapuu Ryhtiin Kankaanpään Jääkarhuista, jossa hän pelasi alkukauden ajan. Urallaan Suomea sekä maailmaa muutenkin jääkiekon perässä kulkenut puolustaja on kerennyt pelaamaan Kankaanpään lisäksi Eurajoella, Seinäjoella, Rovaniemellä, Haaparannassa ja Kalmarissa Ruotsissa, Toursissa ja Dunkerquessa Ranskassa, sekä Yhdysvalloissa Yarmouthissa. Mikko kerkesi pelaamaan jo ensimmäisen pelinsä viime viikolla Kurikassa, jossa puolustajasta huokui kentän joka osa-alueella nimenomaan rauhallisuus.

- Kauhajoelle työkuvioiden perässä muuton jälkeen pelihaluja vielä oli ja Ryhti sitä kautta oli helppo valinta missä uraa jatkaa. Tuon joukkueeseen kentälle kiekollista pelaamista ja rauhallisuutta, sekä pukukoppiin korkeampaa keski-ikää. Kun on tullut kierrettyä vähän joka paikassa, niin varmasti myös koppiin kokemusta tulee, Männistö kertoo.

Päävalmentaja Ilari Lehto on tyytyväinen tuoreimpaan joukkueen vahvistukseen, kun verrattain nuoreen puolustukseen saadaan kokemusta lisää.

- Mikko tuo puolustuspäähän rutkasti kokemusta ja kiekollista varmuutta. Meillä oli hiljaisesti toive, että puolustuspäähän löytyisi vielä kiekollinen ja pelin rauhoittamiseen sopiva kaveri ja näin marraskuussa sitten palaset loksahtivat kohdilleen. Ensimmäinen peli myös osoitti, että vahvuus Mikolla on pelata kiekollisena pää ylhäällä ja tunnistaa vaihtoehdot mikä esimerkiksi tuo avauspelaamiseen lisää leveyttä joukkueeseen. Myös kyky tunnistaa tilanteita kiekottomana ja sijoittuu oikeaan paikkaan, on vahvuus Mikolla, joka tullut pelikokemusvuosien kautta, Lehto fiilistelee.

Kurikan Ryhti ry
c/o Yrityspalvelu Junikco Oy
Kurikantie 4, 61300 Kurikka

Y-tunnus: 0209072-4

kurikan.ryhti@netikka.fi