Ryhti pelaa perjantaina kenraaliharjoituksen ennen sarjakauden alkua!
EdustusJulkaistu: 14.09.2022 13.33

Ryhti pelaa perjantaina kenraaliharjoituksen ennen sarjakauden alkua!

II-divisioonan alku häämöttää jo reilun viikon päässä, mutta tällä viikolla Ryhti pelaa vielä viimeisen harjoitusottelun Alajärveltä saapuvaa Järviseudun Pallokerhoa (JPK) vastaan. JPK pelaa alkavalla kaudella III-divisioonaa Keskimaan lohkossa viime kauden tapaan. Ottelu on Ryhdille viimeinen mahdollisuus hioa kuvioita ja pelitapaa kuntoon ennen 24.9. pelattavaa runkosarjan ensimmäistä peliä. Joukkueen runkopuolustajiin kuuluva Vilho Yli-Hannuksela odottaa jo pelien alkua.

- Hyvällä fiiliksellä viikon tauon jälkeen taas pelaamaan! Odotuksena itselläni on, että jäällä näkyy yhdessä treenattuja ja sovittuja asioita. Oma kausi on lähtenyt ihan kivasti käyntiin, vaikka työkuviot valitettavasti sotkevat arkeen osallistumista. Tästä on hyvä lähteä parantamaan, kun saadaan pelit kunnolla polkaistua käyntiin! Yli-Hannuksela tuumaa.

Valmentaja Aki Kulkula odottaa näkevän joukkueen toteuttavan sovittuja asioita ja pelin kehittyvän askel kerrallaan.

- Kauden alkuun on vajaa kaksi viikkoa ja nyt on mahdollisuus vielä yhden pelin verran hioa harjoiteltuja asioita. Liikaa pelejä ei ole ollut, joten onneksi saatiin tähän pakkaan vielä yksi sopivasti onnistumaan! Vastustaja on kohtalaisen nuori ja heillä on varmasti halu näyttää omaa osaamistaan. Ei varmasti tule helppo peli ja se on hyvä asia ajatellen sarjapelejä. Lähdetään hakemaan ehjä 60 minuuttinen ja siitä on hyvä aloittaa valmistautuminen sarjan avaus otteluun, Kulkula päättää.