Kurikka-lehti turnaus 3.9.2022
EdustusJulkaistu: 02.09.2022 16.52

Kurikka-lehti turnaus 3.9.2022

Ryhdin edustusjoukkueen ensimmäiset harjoituspelit kaudelle 2022–2023 pelataan Kurikan Timber-hallissa 3.9.2022 lauantaina. Kurikka-lehti turnauksen joukkueet ovat Ryhdin lisäksi Kraft (Närpiö) ja KJK (Kankaanpää). Otteluita nähdään pitkin päivää ja Ryhdin urakka alkaa aamuottelulla Närpiön Kraftia vastaan klo 10:00. Täksi kaudeksi maalitolppien väliin paluun tekevä Anssi Ojanperä on harjoitellut kesän ja alkukauden kovaa ja on intoa puhkuen valmiina pysäyttämään kiekkoja lauantaina!

- Alkukausi on lähtenyt ihan hyvin käyntiin, pahimmat ruosteet on saatu pikkuhiljaa karistettua. Mukava päästä pidemmän tauon jälkeen taas pelaamaan ihan kunnon pelejä! Turnaus on hyvä paikka päästä tsekkaamaan missä mennään joukkueena ja saadaan tärkeitä yhteisiä kokemuksia ennen kuin runkosarja alkaa. Tietysti jokaista peliä lähdetään voittamaan, oli kyse turnauksesta tai kaudesta. Toivottavasti lauantaina heti aamusta saadaan porukkaa hallilla katsomaan, kun Kurikan kiekkokausi starttaa, Ojanperä niputtaa.

Päävalmentaja Ilari Lehto palaa hieman miettimään kauden treeniviikkoja ja avaa, kuinka joukkue on päässyt elokuussa jäällä treenaamaan.

- Toukokuusta asti on nyt painettu joukkueena hommia yhteisharjoituksissa aina juhannuksen jälkeiselle viikolle asti, josta alkoi omatoimijakso. Jäälle astelimme elokuun toisella viikolla ja siitä lähtien on paiskittu hommia kolme kertaa viikossa jäällä. Joukkue rakentui tämänhetkiseen muotoonsa lopullisesti heinäkuun aikana. Jääharjoittelu on ollut elokuussa hyvin pitkälti pelitavan ajamista sisään, toki mukana on ollut myös lajitaito harjoituksia. Jätkät on kyllä loistavalla intensiteetillä painanut töitä heti alkumetreiltä lähtien! Valmennus ja taustaryhmä on erittäin tyytyväinen nykyiseen joukkueeseen ja sen ilmeeseen Monella on työ, koulu ja perhettä, niin silti ovat pystyneet järjestämään asiat niin, että päästään treenaamaan ja pelaamaan silloin kun on merkintöjä joukkueen kalenterissa, Lehto kommentoi kauden alkua.

Ryhti aloittaa Rautaliigan runkosarjan 24.9.2022 Timber-hallissa, jolloin vastaan asettuu IKK. Runkosarjaa varten jokaisen kannattaa hankkia Ryhdin kausikortti, joka oikeuttaa pääsyn kaikkiin runkosarjan kotipeleihin! Kausikortti maksaa 60 € ja niitä voi hankkia joukkueen väeltä, jäähallin kioskista tai tästä!