Kauden 2022–2023 Kurikan Ryhdin kapteenisto!
Julkaistu: 27.08.2022 11.20

Kauden 2022–2023 Kurikan Ryhdin kapteenisto!

Ryhdin pukukoppi on puhunut ja alkavan kauden kapteenisto on päätetty! Joukkue äänesti kapteeniksensa Juuso Teinin, 32. Juuso on toiminut Ryhdin kapteenina kolmen kauden ajan, eikä tuleva kausi ole siihen poikkeus. Varakapteeneina toimivat Juha-Pekka Luukkainen, 32, Tomi Siekkinen, 37, sekä Janne Salo-Tuisku, 30. Kapteenisto koostuu kokeneista pelaajista, joita kunnioitetaan pukukopissa ja heidän sanojansa kuunnellaan. Muu joukkue tulee luottamaan kapteeniston esimerkkiin kauden aikana!

- Kapteenistoon kuuluminen on totta kai kunnia-asia ja se pesti täytyy ottaa tosissaan. Pyrin näyttämään joukkueelle esimerkkiä niin jäällä, kuin sen ulkopuolellakin, sekä myös kuuntelemaan joukkuetta. Hienoa, että joukkueelta löytyy luottoa valita minut kapteeniksi! Teini kommentoi kapteeniksi valintaa.

- Suuri kunnia kuulua Kurikan Ryhdin kapteenistoon näiden herrasmiehien kanssa, mutta myös velvollisuus ansaita kirjain pelipaidan rintaan joka päivä! Kaikin puolin hyvillä fiiliksillä siis kohti kauden alkua, Luukkainen jatkaa.

- Kun kapteenistoon valitaan joukkueen äänestyksellä, niin kunnialla otetaan rooli vastaan! Omalla esimerkillä yritetään puskea kaikkia eteenpäin niin jäällä, kuin sen ulkopuolellakin. Toki sitä olen parhaani mukaan ennenkin tehnyt, eli sinänsä mikään ei arjessa muutu, Siekkinen lisää.

- Kapteenistoon pääseminen uudelleen on kunnia tehtävä. Pyrin omalla tekemisellä näyttämään esimerkkiä myös muulle joukkueelle, Salo-Tuisku päättää.

Päävalmentaja Ilari Lehto, sekä koko valmennustiimi on erittäin tyytyväisiä valittuun kapteenistoon, sekä siihen, että joukkueen sisällä oli selkeää, ketkä valikoitui tähän tehtävään.

- Kapteenisto on kokonaisuudessaan täynnä kokemusta ja luonnollista johtajuutta. He harjoittelevat ja pelaavat aina 100-lasissa, joka taas näkyy ulkoisena esimerkkinä joukkueelle. Lisäksi he haluavat olla läsnä ja kehittää Kurikan Ryhdin jääkiekkoa eteenpäin muutenkin. Sivusta joukkueen hitsautumista seuranneena olen huomannut, että kapteenisto ottaa kaikki joukkueen pelaajat sekä taustaryhmän huomioon, junioreista lähtien. Joukkue äänesti kapteeniston itse ja voin sanoa, että oli todella selkeä äänienlaskutapahtuma! Erittäin hieno kunnianosoitus pelaajilta kapteenistolle, Lehto avaa.

3.9.2022 järjestetään kotiturnaus Kurikassa ja edustusjoukkue pääsee vihdoin koeponnistamaan missä mennään. Joukkue toivookin yleisöä paikalle runsain määrin katsomaan, viihtymään ja kannustamaan juhlavuoden edustusjoukkueen ensi luistinpiirtoja kaudelle 2022–2023.

Kurikan Ryhti ry
c/o Yrityspalvelu Junikco Oy
Kurikantie 4, 61300 Kurikka

Y-tunnus: 0209072-4

kurikan.ryhti@netikka.fi