Janne Salo-Tuisku #27 palaa Kurikan Ryhtiin!
Julkaistu: 06.08.2022 10.50

Janne Salo-Tuisku #27 palaa Kurikan Ryhtiin!

Kurikan Ryhtiä vuosien 2018–2021 ajan edustanut Janne Salo-Tuisku, 30, palaa Kurikkaan yhden Kiekko-Veljissä pelatun kauden jälkeen. Ryhti saa Salo-Tuiskusta tärkeän vahvistuksen hyökkäyksen keskikaistalle ja aloitusympyrään. Hänen vahvuuksiaan ovat nimenomaan aloittaminen sekä vahva kahdensuunnan pelaaminen. Viime kaudella III-divisioonassa 17 peliä ja 9+15=24 pistettä tehnyt sekä aiemmilla kausilla Ryhdissä 65 pelissä tehot 12+28=40 iskenyt Salo-Tuisku tuo nuoreen hyökkäykseen tärkeää kokemusta sekä päivittäisellä tekemisellään nostaa joukkueen arjen tasoa korkeammalle.

- Huippu fiilikset päästä taas Kurikkaan pelaamaan! Puitteet ovat kunnossa ja porukkaa käy katsomassa pelejä niin on mukava pelata. Pelien alkua odottelen jo innolla, niin päästään joukkueena mittaamaan tasoamme. Varmasti koko talven ajan on tulossa kovia ja tasaisia vääntöjä. Tavoitteena ei ole muuta kuin voittaa, olisi kiva vielä ”harrastusuran” lopulla taas nostella kannua! Oma kesä on mennyt esikoisen kanssa puuhaillessa, mökkeillessä ja treenatessa, Salo-Tuisku niputtaa.

Tällä viikolla jääharjoitukset aloittanut Ryhti pääsi harjoittelemaan viikolla pari kertaa ja uuden joukkueen yhteen hitsautuminen on aloitettu. Päävalmentaja Ilari Lehto on innoissaan sekä harjoitusten alusta, että Salo-Tuiskun paluusta Ryhti-paitaan!

- Janne tuo joukkueeseen kokemusta niin kentälle kuin pukukoppiin. Työmoraali kahdensuunnan pelaajana on loistava ja lisäksi Janne on hyvä tekemään sekä järjestämään maaleja. Ennen kaikkea on saatu nyt leveyttä meidän sentteriosastollemme. Erittäin hienoa, että saatiin Janne joukkueeseen taas mukaan! Lehto hehkuttaa.

Kurikan Ryhti ry
c/o Yrityspalvelu Junikco Oy
Kurikantie 4, 61300 Kurikka

Y-tunnus: 0209072-4

kurikan.ryhti@netikka.fi