Chris Mäkivaara #91 jatkaa Hirvi-paidassa!
EdustusJulkaistu: 27.07.2022 08.59

Chris Mäkivaara #91 jatkaa Hirvi-paidassa!

Kurikan oma poika Chris Mäkivaara, 21, rustasi nimensä pelaajasopimukseen! Nuori Mäkivaara on ehtinyt pelaamaan Ryhdissä jo II-divisioonassa 77 peliä ja III-divisioonassa 21 peliä. Viime kaudella Chris alkoi ulosmittaamaan potentiaaliaan lyömällä 19 peliin tehot 5+3=8 ja peliaikaakin tuli aiempia kausia enemmän sekä vastuuta tuli myös ylivoimallakin. Pääsemme innolla seuraamaan alkavalla kaudella, millaisia kikkoja tämä mailavirtuoosi on kesän aikana kikkavihkoon keksinyt!

- Ehdottomasti mukava päästä taas kohta takaisin jäälle ja jätkien kanssa hommiin! Kesä on mennyt hyvin pitkälti kaavalla työt-treeni-uni ja kun kausi starttaa, kaava pysyy melko samana. Positiivisen kautta lähdetään alkavaa kautta rakentamaan ja sitten nähdään, mihin rahkeet riittävät. Tavoitteena on kehittyä pelaajana ja joukkueena, sekä päästä sarjassa mahdollisimman pitkälle, kommentoi Mäkivaara lyhyesti ja ytimekkäästi.

Ari ”Sidi” Kiviniemi on valmentanut Mäkivaaraa jo useammalla kaudella ja on oppinut tämän velikullan toimintatavat jäällä sekä sen ulkopuolella.

- Muutaman heikomman kauden jälkeen Chris nosti viime kaudella tasoaan isosti ja sai sitä kautta enemmän vastuuta. Chris on kova treenaamaan ja varsinkin punttisali on tullut hänelle tutuksi parin viime vuoden aikana, pojasta on alkanut tulla mies. Hänen vahvuuksiaan on luistelu- ja kaksinkamppailuvoima, suurin kehityskohde on tasaisuus, joka varmasti löytyy, kun nuori kaveri saa hieman vuosia mittariin! Kopissa Mäkivaara ei ole joukkueen hiljaisin jätkä vaan juttua riittää, mutta välillä jutut lähtevät jo niin pahasti laukalle, että mies ei itsekkään tiedä missä mennään. Hän on sekä jäällä, että pukukopissa tärkeä palanen joukkuetta ja uskon, että Chris parantaa otteitaan tulevalla kaudella vielä entisestään, Sidi päättää.