Nestori Tomi Siekkinen #71 jatkosopimukseen!
EdustusJulkaistu: 23.07.2022 09.08

Nestori Tomi Siekkinen #71 jatkosopimukseen!

Siekkinen, 37, ja Kurikan Ryhti ovat päässeet jatkosopimukseen alkavasta kaudesta. ”Tossu” on erittäin tärkeä palanen ensi kauden joukkuetta. Viime kaudella 27 ottelussa tehot 2+22=24 summannut joukkueen konkariosastoa edustava Siekkinen tuo Ryhdin nuoreen puolustukseen vaadittua kokemusta ja rauhallisuutta, sekä lisää kiekollista osaamista. Alkava kausi on Tossulle jo 17. kausi miesten sarjoissa, eli mittaristossa alkaa olla jo kilometrejä, mutta hyvin voideltu kone jaksaa jauhaa vuodesta toiseen väsymättä. Siekkinen on urallaan aiemmin edustanut S-Kiekon junioreja, SHT:ta, Hela-Kiekkoa, Virkiää, sekä Kiekko-Veljiä ja Ryhdissä pelejä on toistaiseksi kertynyt 66.

- Jonkin aikaa joutui omaa jatkoa miettimään, mutta kun päätöksen sai tehtyä, niin hyvät ja odottavat fiilikset ovat tulevasta kaudesta. Se, mitä Ilen kanssa on tulevasta kaudesta höpötelty, niin mielenkiinnolla odotan, että päästään jäälle tekemään hommia! Oma kesä on mennyt rauhallisesti, muutama pikku reissu ja loppu vapaa-aika on mennyt mökillä, kertoo Siekkinen.

Valmennuskin saa huokaista helpotuksesta, kun iso palanen saatiin kiinnitettyä joukkueeseen, kuten valmentaja Aki Kulkulan kommenteista voi rivien välistä lukea.

- Mahtavaa, että Tomi päätti jatkaa meillä! Tomi on kokenut pelaaja, jonka voi valmentajana heittää jäälle tilanteessa kuin tilanteessa ja voi luottaa, että hommat hoituvat. Kopissa Tossu ei välttämättä ole se eniten äänessä oleva, mutta kun sanottavaa on, niin aina tulee asiaa. Hän on pelaajana loistava esimerkki nuoremmille pelaajille niin jäällä kuin sen ulkopuolellakin, Kulkula ihannoi.