​Akseli Lehto jatkaa Ryhdin Hirvipaidassa!
EdustusJulkaistu: 18.05.2022 23.13

​Akseli Lehto jatkaa Ryhdin Hirvipaidassa!

Puolustaja Akseli Lehto, #11, jatkaa ensi kaudella hirvipaidassa. Akseli liittyi edustusjoukkueeseen viime vuoden marraskuussa. Oli helppo hypätä joukkueen kelkkaan viime kaudella. Aika sitkeästi noustiin kauden aikana aina rautaliigan välieriin asti, hän kertoo.

Ryhdissä kiekkopolkunsa aloittanut ja C-nuorissa Ryhdissä aluemestaruudenkin voittanut 18-vuotias nuorukainen on pelannut viime kausilla Ryhdin ja 2-divisioonan lisäksi myös U18- ja U16-nuorten SM-sarjoja sekä U18-nuorten Mestistä Juniorsportin riveissä.

Akseli on hybridipuolustaja, jonka vahvuudet ovat omassa päässä. Hän pystyy luomaan paljon paikkoja myös hyökkäyspäässä. Hyvänä esimerkkinä tästä olivat kevään pudotuspelit, joissa Akseli saalisti kuudessa pelissä peräti kuusi tehopistettä. Ensi kaudella Akselin tavoitteena onkin yltää samaan pistetahtiin.

Akselista on mukava päästä pelaamaan. Hän odottaa, että joukkueen arki, eli harjoittelu, on laadukasta. Sen kautta saadaan menestystä ja voidaan voittaa pelejä.

Kannattajillemme Akseli heittää haasteen: Nähdään ensi kaudella hallilla ja laitetaan mökki täyteen yleisöä!

Loistavaa että Akseli jatkaa edustuksen kelkassa! Toimiston pöydälle on kertynyt jo iso nippu pelaajasopimuksia, joten lisää uutisia julkaistaan piakkoin.

Akseli Lehto EliteProspectissa: https://www.eliteprospects.com/player/694351/akseli-lehto