Harrasta Kurikan Ryhdissä!
Julkaistu: 15.02.2022 22.17

Harrasta Kurikan Ryhdissä!

Aloita hauska harrastus: Tule mukaan Leijona-kiekkokouluun, luistelukouluun tai juniorijääkiekkojoukkueeseen!

Kurikan Ryhdissä on toimintaa tytöille ja pojille, nuorille ja aikuisille:

  • LEIJONA-kiekkokoulu 4-10 vuotiaille tytöille ja pojille maanantaisin klo 17 ja lauantaisin klo 10. Kiekkokoulussa opetellaan luistelua ja lajitaitoja. Aloittajan ei tarvitse osata jääkiekkoa, sillä kiekkokoulussa sitä opetellaan. Mukaan voi tulla missä tahansa vaiheessa kautta! Kiekkokoulumaksu: koko kausi 90 € / kevätkausi 45 €. Saavuthan paikalle 15 min ennen vuoron alkua.
  • LUISTELUKOULU luistelua opetteleville 3-10-vuotiaille tytöille ja pojille lauantaisin klo 11. Luistelukoulussa opetellaan luistelua leikkien ja harjoitteiden avulla. Luistelukouluun tulijan ei ta Mukaan voi tulla missä tahansa vaiheessa kautta! Luistelukoulumaksu: koko kausi 60 € / syyskausi 35 € / kevätkausi 25 € / kiekkokoululaisille maksuton. Saavuthan paikalle 15 min ennen vuoron alkua.
  • TYTTÖJEN KIEKKOKERHO sunnuntaisin tytöille. Mukaan voi tulla missä tahansa vaiheessa kautta! Maksuton.
  • JUNIORIJOUKKUEITA eri ikäisille lapsille ja nuorille. Oletko yli 8-vuotias jääkiekosta kiinnostunut? Tule mukaan joukkueisiimme! Mukaan voi tulla missä tahansa vaiheessa kautta! Joukkuetoiminnassa kuukausimaksut alkaen 50€/kk.
  • Kaikille 9-18-vuotiaille avoin PELIJÄÄ tiistaisin klo 17*. Mukaan voi tulla missä tahansa vaiheessa kautta! Joukkueiden pelaajille ja kiekkokoululaisille maksuton, muille alkaen 20 €/kk.

Ota yhteyttä ja tule mukaan!

Voit aloittaa missä tahansa vaiheessa kautta!

Liikunta on satsaus lapsen tulevaisuuteen, sillä terveellinen elämäntapa sisältää lapsilla vähintään kaksi tuntia liikuntaa päivässä!

Lisätietoja: puh. 045 887 4715

Kurikan Ryhti ry
c/o Yrityspalvelu Junikco Oy
Kurikantie 4, 61300 Kurikka

Y-tunnus: 0209072-4

kurikan.ryhti@netikka.fi