Tällä lomakkeella voi lähettää meille jääkiekkoon liittyviä kysymyksiä tai ottaa yhteyttä, jos haluat aloittaa jääkiekkoharrastuksen
Tällä lomakkeella voit maksaa perheluistelun jäävuoron osallistumismaksun. Maksu on 30 €/tunti. Lue ensi alla oleva ohje ja säännöt.

Rajoitukset ja ohjeet:
1) Tutustu alla oleviin sääntöihin ja VARAA ENSIN VUOROSI TÄÄLTÄ
Kun olet varannut vuoron, palaa tälle lomakkeelle ja maksa osallistumismaksu. Huom! Varaus ja maksu tapahtuvat eri sivuilla. 
2) Luistelut on tarkoitettu lapsiperheille (lapsille/nuorille ja heidän vanhemmilleen). 
3) Jäällä saa olla kerralla enintään 10 henkilöä (lapset + vanhemmat). Seuraava vuoron käyttäjä menee jäälle vasta, kun edelliset käyttäjät ovat poistuneet. Peräkkäisten vuorojen käyttäjät kulkevat kaukaloon eri ovista (eri rangaistusnaitioiden ovet). Poistuthan jäältä, kun varaamasi vuoro päättyy. 
4) Vuorojen käyttäjät noudattavat hyvää hygieniaa ja turvavälejä seuraavan tai eedellisen vuoron käyttäjiin. Kädet pestään tai desinfioidaan ennen ja jälkeen luistelun. Luisteluun ei saa tulla sairaana. 5) Jäähallissa on maskinkäyttövelvoite kaikilla 12 vuotta täyttäneillä (muualla kuin jäällä). 6) Vuorovaraus tehdään Doodlessa: Kirjoita nimesi sille varattuun ruutuun, rastita vuorot, jotka haluat varata  ja klikkaa send/lähetä (send on painettava kaksi kertaa, kunnes siirryt kiitos-sivulle). Ensimmäisenä varannut saa vuoron käyttöönsä. HUOM! Tarkista Doodlen varauslistalta, että vuoro tuli varatuksi (=vuoron kohdalla on  vihreä väkänen/rasti, jos menet varaussivulle uudestaan). 
7) Jää ajetaan vain päivän päätteeksi. 
Lisätietoja: Jarkko Niemi, puh. 050 561 4973
Ilmoittautuminen Kurikan Ryhdin luistelukouluun.
Ilmoittautumislomake Kurikan Ryhdin kiekkokouluun