Kiviniemi ja Kulkula täydentää Ryhdin valmennuksen!
EdustusJulkaistu: 13.05.2024 10.00

Kiviniemi ja Kulkula täydentää Ryhdin valmennuksen!

Ryhdin edustusjoukkueen valmennus on kasassa, kun Ari Kiviniemi ja Aki Kulkula jatkavat valmennustiimissä! Molemmat herrat ovat kurikkalaisille tuttuja entuudestaan, sillä molemmila on pitkä historia seurassa valmentajina. Kolmatta kokonaista kautta aloittava ryhmä on tullut jo joukkueen rungolle sekä myöskin yleisölle tutuksi. Päävalmentaja Lehto tulee vastaamaan kokonaisuudesta, kun Kulkulan painotus on hyökkääjien puolella ja Kiviniemi vastaa puolustajien toiminnoista. Tämä valmentaja kolmikko toki ohjaa ja neuvoo toisiaankin, mikä helpottaa kaikkien toimintaa ja kokonaisuus on selkeämmin kaikilla hallittavissa.

Päävalmentaja Lehto on tyytyväinen, kun tuttu valmennusporukka säilyy.

- Mikäs sen hienompi asia, kun saada valmennuskuviot maaliin jo tässä vaiheessa. Sidille ja Akille kyllä iso käsi tästä! Tämä auttaa myös nostamaan tasoa meillä valmentajilla, kun on mielipiteitä ja eri vahvuuksia myös valmennuksen puolella, mistä asiat sitten siirtyy pelaajille. Arkeen ja harjoitteluun saadaan laatua, kun myös valmennuksesta löytyy moipuolisuutta, Lehto kertoo.

Ari Kiviniemi kommentoi jatkoaan: "Mukava on jatkaa hommia tutun valmennuksen kanssa. Viime kaudesta jäi sopivasti hampaan koloon ja kun saadaan jälleen iskukykyinen joukkue, niin oli helppo tehdä jatkosopimus. Kun vielä kotoakin tulee täysi tuki tähän touhuun, niin sekin osaltaan helpotti mukaan lähtöä. Kesä toki menee pesäpallon ehdoilla, mutta kun jäälle päästään niin sitten täysillä mukana!"

Aki Kulkulan kommentit: "Viime kauden päättymisen jälkeen piti hieman ladata akkuja ja analysoida kautta muutenkin kokonaisuutena. Aika pian kuitenkin Ilen kanssa käytyjen keskustelujen jälkeen ja hänen päätöksensä jatkaa sai ajatukset tulevaan kauteen. Lopulta vielä pienen pohdinnan jälkeen ja joukkueenjohdon kanssa käytyjen positiivisten keskustelujen jälkeen oli mukava lähteä myös ensi kaudelle mukaan!"

Tällä viikolla luvassa myös pelaajasopimus, pysy kuulolla!

Kurikan Ryhti ry
c/o Yrityspalvelu Junikco Oy
Kurikantie 4, 61300 Kurikka

Y-tunnus: 0209072-4

kurikan.ryhti@netikka.fi