Pyry Nieminen siirtyy Kurikan Ryhtiin!
EdustusJulkaistu: 10.07.2024 10.00

Pyry Nieminen siirtyy Kurikan Ryhtiin!

Kurikan Ryhti on tehnyt pelaajasopimuksen puolustaja Pyry Niemisen, 23, kanssa! Raamikas Pyry on urallaan pelannut junioreissa Hela-Kiekossa sekä S-Kiekossa ja miesten pelejä on kertynyt niin ikään Hela-Kiekossa, S-Kiekossa, mutta myös viime kaudella muutama ottelu Virkiässä Suomi-Sarjassa. Todella urheilullinen Nieminen tuo joukkueen puolustukseen kovuutta ja laadukasta peruspelaamista.

Päävalmentaja Lehto on tyytyväinen tuoreimpaan vahvitukseen ja kommentoi sopimusta seuraavasti: "Loistavaa saada Pyry joukkueeseen. Pyry on uusi pelaaja Ryhdissä, joten ne kokemukset mitä jääkiekon osalta on nähty niin kaveri on silloin pelannut meitä vastaan. Näiden kokemuksien kautta on nähty että Pyryn vahvuus on puolustuspelaaminen ja tuokin mainion lisän kovuutta meidän puolustajien vahvuuteen!"

Nieminen itse kommentoi siirtoa Kurikan Ryhtiin seuraavasti: "Ilo ja kunnia liittyä perinteikkääseen seuraan, jonka toiminnan selkeä päämäärä tuntuisi olevan menestys. Eiköhän tehdä yhdessä tällä kaudella jotain viime keväistä suurempaa!"

Kurikan Ryhti ry
c/o Yrityspalvelu Junikco Oy
Kurikantie 4, 61300 Kurikka

Y-tunnus: 0209072-4

kurikan.ryhti@netikka.fi