Kausi päättyi tasapeliin
Salibandy Miehet 5-DivJulkaistu: 09.03.2024 17.57

Kauden päätösturnaukseen matkattiin Qmax Areenalle Seinäjoelle. Vaikka Konnien kotiluolassa pelataankin, niin turnausisäntänä toimi Asema United.

Ensimmäisessä pelissä vastassa FC Brändöpojkarna. Ottelu alkaa kylmäävästi, kun FCB pääsee heiluttamaan Ryhti-maalin verkkoa heti ensimmäisen hyökkäyksensä päätteeksi, jo ajassa 0:14. Kaverin johto on kahden erän jälkeen jo 3-0, jotka lopulta jäivät ottelun loppulukemiksi. Taistelutahtoa ei Ryhdiltä ottelusta puuttunut, mutta tolppaosumia ei edelleenkään lasketa maalisarakkeeseen mukaan.. Koko kolmevarttisen Ryhtiä piti pelissä mukana useita tärkeitä koppeja ottanut ja jopa kaksi rangaistuslaukaustakin torjunut Aapo Linjala.

Kauden viimeisestä pelistä muodostui kaikkien vaihdeiden jälkeen varsinainen jumbofinaali. Vastassa tasapisteissä oleva Asema United, joka veti pidemmän tikun edellisessä kohtaamisessa ja pysyisi siten jo tasapelillä Ryhdin edellä sarjataulukossa. Edessä siis aina yhtä ihana pakkovoitto.

Ottelu alkaa varsin tasaisissa merkeissä ja maalipaikat ovat tiukassa. Ensimmäisen tilastomerkinnän saa Asema United ajassa 8:04. Tilanne 0-1. Tuomiston Jukka tasaa tilanteen, kun toista erää on pelattu 10 minuuttia. Asema pääsee toisen erän päätteeksi kuitenkin jo 1-3 karkumatkalle. Kuviot ja peluutukset hierotaan kuntoon viimeisellä erätauolla ja Ryhti nouseekin Syrjälän Artun ja Isoluoman Janin maaleilla vielä tasoihin. Tilanne 3-3 ja pelikellossa aikaa puolitoista minuuttia. Johto-osumaa haetaan välittömästi ilman maalivahtia, mutta laihoin tuloksin. Loppulukemat 3-3.

Kauden saldona 2 voittoa, 1 tasapeli ja 11 kirvelevää tappiota – toiset enemmän, toiset vähemmän. Tavoitteista huolimatta sarjataulukossa jäätiin viimeiselle sijalle.

Kiitos kaudesta sponsoreille, yhteistyökumppaneille, faneille, kotijoukoille sekä hovikuvaaja Ninnille! Palataan asiaan taas syssymmällä!