Turpaan tuli, tukka lähti
Salibandy Miehet 5-DivJulkaistu: 11.01.2024 20.29

Ohuen ohut raportti 17.12. Isossakyrössä pelatusta turnauksesta. Parempi myöhään, kun ei ollenkaan..

Ensimmäisessä koitoksessa vastaan iski odotetun kova VKV. Tuloksesta huolimatta puolustuspeli oli paikoittain todella laadukasta. Vain maalit lasketaan ja VKV vei voiton varmalla pelillään 1-8.

Toisessa pelissä vastassa FCB. Ryhdin pelikirjat olivat enemmän tai vähemmän sekaisin koko pelin, mutta viimeistään FCB:n kolmannen erän rynnistys sai selkärangan katkeamaan lopullisesti. Kolmen erän jälkeen taululla rumat lukemat 9-1.

Seuraavana otteluohjelmassa on kotiturnaus, joka pelataan Kurikan Monnarilla 20.1. Vastassa tällä hetkellä sarjassa toisena oleva naapurikylän kloppilauma Jalas II sekä Konnat V. Tervetuloa paikalle kannustamaan!

Kuva: Ninnisofia Photography