Valtteri Hanka jatkaa Ryhdissä!
EdustusJulkaistu: 26.05.2023 11.34

Valtteri Hanka jatkaa Ryhdissä!

Ryhti ja Valtteri Hanka, 25, ovat kirjoittaneet puolustajalle jatkosopimuksen ensi kaudelle! Ryhdin oma kasvatti palasi viime kaudella edustusjoukkueeseen useamman kauden tauon jälkeen. Viime kaudella hyökkääjänä aloittanut Hanka haki pelipaikkaansa kauden aikana, joka loppujen lopuksi löytyi puolustajan tontilta kauden aikana. Ensi kaudeksi pelipaikka on siis selvillä ja Valtteri lähteekin kauteen lähtökohtaisesti puolustajan tontilta. Viime kaudella 15 ottelua pelannut Hanka keräsi tehot 0+2=2 runkosarjassa, sekä pudotuspeleissä kolme ottelua tuottivat pisteet 0+1=1.

- Kesän aikana on tarkoitus pitää säännöllinen rutiini kesäharjoitteluun ja tietenkin pitää hauskaa kesäaikana. Akkuja tulen myös kesän aikana lataamaan niin elokuulla jäitten alkaessa ollaan varmasti parhaassa iskussa! Ensi kaudella odotuksena on päästä heti joukkueena jatkamaan siitä, mihin viime keväänä jäätiin, Hanka tuumii.

Kuten isoveli Petterinkin kohdalla, Ilari Lehto näkee vahvojen kamppailupelaajien tärkeyden pitkän kauden aikana elintärkeänä puolustuspäässä, kun pitää vääntää tiukkoja pelejä voitoiksi.

- Viime vuonna syksyn loppupuolella mukaan tulleella Valtterilla on kokonainen kausi nyt edessä. “Valte” lähti kauteen junnuvuosien roolissa hyökkääjänä, mutta kauden vanhetessa tuli paikka pakin tontilla tutuksi. Töitä lähdettiin tekemään ajatuksena “seuraavaa kautta kohti”, koska pelaamisesta oli taukoa kaksi vuotta. Vahvuutena luonteessa Valtella on halu blokata vastustajan kuteja, mikä on hyvä juttu puolustuspelaamisessa. Fyysisestä kamppailupelaamisesta kaveri nauttii, sekä treenaa kyllä oheisia myöden hienolla asenteella, Lehto kehuu.

Kurikan Ryhti ry
c/o Yrityspalvelu Junikco Oy
Kurikantie 4, 61300 Kurikka

Y-tunnus: 0209072-4

kurikan.ryhti@netikka.fi