Miika Hakamäki allekirjoitti jatkosopimuksen Ryhdin kanssa!
EdustusJulkaistu: 19.05.2023 20.21

Miika Hakamäki allekirjoitti jatkosopimuksen Ryhdin kanssa!

Ryhti on kiinnittänyt oman kasvattinsa Miika Hakamäen, 21, tulevan kauden joukkueeseensa! Kuudennen kautensa Ryhdin edustusjoukkueessa aloittava Hakamäki on aiemmilla kausilla hakenut pelipaikkaansa, mutta viime kaudella kokeilu keskushyökkääjänä tuntui istuvan Hakamäelle kuin nenä päähän! Varsinkin viime kauden pudotuspeleissä Hakamäki nosti tasoaan roimasti, ollen kurikkalaisjoukkueen yksi pirteimmistä pelaajista. Tämä näkyi myös pistesarakkeessa, kun koko runkosarjan maaleitta pelannut Miika iski kolmessa pudotuspelissä kaksi tärkeää maalia!

- Odottavaisin mielin lähden seuraavaan kauteen. Viime kaudesta jäi vielä paljon parannettavaa niin itselläni kuin joukkueellakin. Sopimuksen lisävuoden rustaaminen oli itselle helppo rasti, koska joukkueessa on ollut mukava olla hyvän joukkuehengen ja positiivisen öögan vuoksi! Alkukesä ja kevät on tähän mennessä sujunut hyvin ensi kauteen valmistautuessa. Yritän myös muistaa nauttia kesästä ja rentoutuakin. Kiitos myös runsas lukuiselle kotiyleisölle viime kaudesta, toivottavasti Timber-hallissa on yhtä hyvä tunnelma myös ensi kaudella! Hakamäki kertaa kevättä sekä alkukesäänsä.

Valmentaja Aki Kulkula on iloinen, kun hyviä kehitysaskelia viime kausina ottanut Hakamäki jatkaa pelaamistaan Kurikassa.

- Ensinnäkin mahtavaa, että saatiin jälleen kiinnitettyä yksi seuran oma kasvatti joukkueeseen! Miika on viime kausilla nostanut tasoaan koko ajan pelaajana. Viime kaudella hän vakiinnutti paikkansa joukkueen keskushyökkääjien joukossa. Miikalla on loistava asenne ja halu kehittyä pelaajana, mikä sopii tietysti myös joukkueen tavoitteisiin. Mikä parasta, hän on niitä pelaajia, jonka voi tarvittaessa helposti siirtää pelaamaan myös laiturin paikkaa, Kulkula tuumii.

Kurikan Ryhti ry
c/o Yrityspalvelu Junikco Oy
Kurikantie 4, 61300 Kurikka

Y-tunnus: 0209072-4

kurikan.ryhti@netikka.fi