Ilmoittaudu heinä-elokuun vaihteen liikuntakerhoihin
JääkiekkoJulkaistu: 20.07.2022 09.06

Ilmoittaudu heinä-elokuun vaihteen liikuntakerhoihin

Kurikan Ryhti järjestää koulujen kahden viimeisen kesälomaviikon ajan erilaisia lapsille ja nuorille suunnattuja liikuntakerhoja. Kesäkerhojen ohjelmassa on useita eri lajeja: cheerleadingia, jääkiekkoa, jousiammuntaa, erilaisia pallopelejä ja yleisurheilua, joista voi valita itselleen kiinnostavat lajit. Kullekin lajille on kahden viikon aikana useampi kerhokerta.

Kerhot on suunnattu pääasiassa kouluikäisille, mutta toimintaa on myös nuoremmille. Kerhot järjestetään 25.7-5.8 Kurikan Urheilupuistossa (cheerleading, jousiammunta, osa palloilulajeista) ja jäähallilla tai sen lähiympäristössä (muut lajit) arkipäivisin klo 10-15.30 välillä. Kukin kerho kestää 1-2 tuntia kerrallaan. Kerhot ovat maksuttomia, mutta niihin on ennakkoilmoittautuminen Kurikan Ryhdin nettisivuilla.

Kerhojen tavoitteena on tarjota lapsille ja nuorille mukavaa tekemistä kesäloman aikana. Kyseessä on niin sanottu matalan kynnyksen toiminta, jossa lapsilla ja nuorilla on mahdollisuus liikkua ja samalla tutustua helposti uusiin lajeihin.Ryhti onkin palkannut kesäkerhojen vetäjäksi kaksi urheilevaa nuorta.

Ryhti liikuttaa-kesäkerhot:

Cheerleading-leiri, jolla käydään läpi monipuolisesti cheerleadingin eri osa-alueita ja se sopii vähintään 9-vuotiaille lajista kiinnostuneille.

Cheerleading-kerhossa harjoitellaan cheerleadingin perustaitoja leikkipainotteisesti ja se on suunnattu 6-8 -vuotiaille.

Pelikerho on kouluikäisille suunnattu liikuntakerho, jossa on jalkapallo-, koripallo- ja salibandy-aiheisia harjoitteita ja pelejä.

Lisäksi ensimmäisellä viikolla on jalkapallo- ja pesäpallo-aiheista kerhotoimintaa urheilukentällä.

Kiekkokerhossa harjoitellaan jääkiekkoa ja luistelua pelien ja leikkien avulla. Se on suunnattu kaikille 4-10-vuotiaille.

Jousiammuntakerhossa tutustutaan ohjatusti jousiammuntaan. Alaikäraja 9 vuotta.

Yleisurheilupainotteinen liikuntakerho on suunnattu ensisijassa 5-8-vuotiaille. Kerhossa liikutaan ja leikitään.

Sulkiskerho on suunnattu kouluikäisille ja siellä harjoitellaan sulkapalloilua.

Tutustu kerhojen ohjelmaan tämän linkin kautta:

https://www.kurikanryhti.fi/api/documents/download...


Saat lisätietoa lajeista ja ilmoittautudu klikkaamalla tätä linkkiä:

https://www.kurikanryhti.fi/jaakiekko/lomakkeet/52...