Kauden 24-25 ensimmäiset sopimukset!
Julkaistu: 19.04.2024 10.00

Kauden 24-25 ensimmäiset sopimukset!

Ilari Lehto jatkaa edustusjoukkueen päävalmentajana!

Kolmannen kauden Ryhdin päävalmentaja aloittava Lehto on johdattanut joukkoja kahden aiemman kauden ajan vankalla visiolla siitä, mihin ollaan menossa. Viime kauden pudotuspelit olivat tästä hyvä näyttö, kun Kurikassa pelattiin finaalikiekkoa noin kymmenen vuoden tauon jälkeen. Joukkueen taustaryhmä on tyytyväinen "Ilen" jatkoon, eikä neuvotteluja tarvinnut kauaa vääntää.

Joukkueenjohtaja Jarkko Niemi kommentoi Lehdon jatkosopimusta: "Ilari on tehnyt loistavaa työtä valmennuksessa, joten seuralle oli helppo päätös tehdä hänen kanssaan jatkosopimus. Ilari on intohimoinen jääkiekkoihminen, mikä näkyy valmennuksessa positiivisena, innostuneena otteena. Hän on asettanut itselleen ja joukkueelle korkean vaatimustason. Pelaaja ja pelaajan kehittyminen sekä laadukas ja viihtyisä harjoitteluarki ovat hänellä kuitenkin keskiössä."

Coach Lehto: "Todella hienoa jatkaa Kurikassa myös ensi kaudella. Oli helppo ratkaisu, kun perheen tuki oli myös takana. Joukkue oli todella hyvä meillä viime kaudella ja rakentaminen on hyvällä mallilla jo nyt. Viime kaudesta tietenkin jäi vähän kaivelemaan finaalisarja. Tarkoittaen tietysti sitä, että saataisiin mitalin väri kirkastettua tulevalla kaudella! Puitteet ja taustaryhmän jatkaminen oli tärkeässä osassa kun tulevaa miettii. Taustaryhmän jatkaessa oli kaikki selvää siitä eteenpäin itsellä. Oli helppo lähteä rakentamaan tulevaa joukkuetta ja tulevaa kautta. P.S pelaajasopimuksia on jo mukavasti, stay tuned!"

Ensi kauden pelaajarunko alkaa hahmottumaan!

Samalla kun julkaistaan päävalmentaja sopimus, on hyvä aika julkaista myös neljä ensimmäistä pelaajasopimusta. Nimensä jatkopahveihin kirjoittivat hyökkääjät Ville Niemi, Patrik Nevanpää ja Tino Karppinen sekä puolustaja Niilo Niemelä. Menneellä kaudella kaikki neljä pelaajaa olivat isossa roolissa ja odotuksen ensi kauteen ovat vastaavat. Niemi on kahden kauden ajan kuulunut Ryhdin tärkeimpiin pelaajiin. Kovan työmoraalin omaava hyökkääjä on tehnyt pisteitä tasaisesti molemmilla kausillaan, mutta myös puolustuspään velvoitteet hoituvat siinä samalla. 53 ottelua Ryhti-nutussa ovat kerryttäneet pisteet 41+54=95. Nevanpää saapui joukkueeseen kesken viime kauden ja otti itselleen ison roolin heti ensimmäisistä peleistä lähtien. Monipuolinen sentteri hoitaa Niemen tavoin kovan tuloksenteon ohessa myös oman puolustusvelvoitteensa moitteitta ja olikin viime kaudella myös isossa roolissa alivoimallakin. Ruuti oli kuivaa läpi kauden, mistä kertoo myös pistesarake. 24 ottelua, 12+23=35. Karppinen on edustanut Hirvipaidassa jo viidellä kaudella, mutta seuran omana sopimuspelaajana ensi kausi on neljäs. Pari aiempaa kautta ovat olleet loukkaantumisten takia rikkonaisia, mutta viime kausi antoi hyviä näyttöjä, mihin tämä rightin hyökkääjä pystyy. 82 ottelua ovat Ryhdissä tuottaneet pisteet 30+47=77. Puolustaja Niemelä profiloitui viime kaudella joukkueessa enemmän puolustavan puolustajan rooliin, vaikka osaamista löytyy kiekollisessakin pelaamisessa. Jämäkkää puolustus- ja kamppailupelaamista sekä simppeliä kiekollista peliä pelannut Niemelä nostaa varmasti tasoaan hyökkäyssuuntaankin tulevalle kaudelle! 27 ottelua tuottivat tehot 2+3=5.

Coach Lehdon kommentit pelaajista:

- Niemi on tärkeä kiinnitys hyökkäykseen. Kolmannen kauden Kurikassa aloittava Ville pystyy pelaamaan laidassa ja tarvittaessa myös sentterinä. Tämä on kova voimavara. Maaleja ja niiden esitöitä kaveri tekee kovalla prosentilla niin kuin ollaan nähtykin!

- Patrik tuli uutena kaverina viime kaudella Hirvipaitaan. Jo ensimmäisistä treeneistä näki että kovaa joukkueen eteen töitä tekevä kaveri oli kyseessä. Sentterinä pelaava "Pate" on kyllä loistava kahden suunnan hyökkääjä ja tuo lisäksi ratkaisupelaamiseen leveyttä! Mitä ahtaampi ja tiukempi paikka niin siellä tämä kaveri viihtyy.

- Loistava juttu, että Tino jatkaa meillä! Viime kausi oli "Karpilla" nousujohteinen ja nyt saatiin todella tärkeä kiinnitys tulevalle kaudelle. Kaverilla on kyky tehdä pienpelejä ahtaissa paikoissa ja vastaa myös taklauspeliinkin. Maalijyvä on kohdillaan myös kun paikka tulee tällä kovaa oikealta ampuvalla kaverilla.

- Tärkeää, että saatiin Niilon kanssa jatkopahvi. Niilo tuo joukkueen alakertaan kovuutta ja kiekollista osaamista. Vahvuutena on myös tukea hyökkäyksiä kun tarve vaatii, mikä on todella tärkeää. Niilo tuli Patrikin tapaan uutena kaverina viime kaudella ja on todella hienoa että hänkin jatkaa Kurikassa myös tulevalla kaudella!

Pelaajat itse kommentoivat jatkosopimuksiaan seuraavasti:

Nevanpää: Oli hienoo päästä parin vuoden tauon jälkee kunnon pelien makuu ja viime kauden hopee jätti paljon nälkää seuraavaa kautta varte!

Niemi: Kiva jatkaa Ryhdissä ja onhan se kunnia saada pelata omassa kasvattajaseurassa. Viime kaudesta jäi paljon nälkää tulevalle kaudelle ja toivottavasti saadaan taas jalkeille hyvä porukka niin päästään parantamaan viime kaudesta. Varmasti viime kauden tapaan tulee tiukkoja pelejä olemaan niin toivotaan että saadaan katsomo täyteen jo syksystä asti!

Karppinen: Viime kausi jätti sen verran hampaankoloon, että jatkoa ei tarvinnut kauaa miettiä. Paikat pysyi kunnossa niin tällä kertaa tarvitse kesää aloittaa kuntoutuksella. Ensi kauteen valmistautumisen on päässyt nyt aloittamaan jo hyvissä ajoin. Hommia tehdään alusta asti sitä varten, että kirkastetaan viime kauden hopea. Nähdään syksyllä Timber-hallilla!

Niemelä: Hyvä fiilis jäi viime kaudesta itselle ja hallille oli aina kiva mennä. Ei tarvinnu Ilen kovin kauaa painostaa jatkosopimuksen teosta. Eiköhän ens kaudella pelata taas pitkälle kevääseen!

Lisää pelaajasopimuksia on tulossa! Pysy kuulolla.

Kurikan Ryhti ry
c/o Yrityspalvelu Junikco Oy
Kurikantie 4, 61300 Kurikka

Y-tunnus: 0209072-4

kurikan.ryhti@netikka.fi