Santeri Lehtinen jatkaa Ryhdissä!
EdustusJulkaistu: 02.06.2023 10.00

Santeri Lehtinen jatkaa Ryhdissä!

Kurikan Ryhti tekee tärkeän kiinnityksen, kun seuran oma kasvatti Santeri Lehtinen, 22, jatkaa edustusjoukkueessa! Nopea jalkainen Lehtinen on tunnettu ärhäkästä pelityylistään, eikä hän kaihda mennä pieniin rakoihin. Kun näet tämän kaverin kiihdyttävän päätyä kohti, yleensä rytisee, koska tämä kaveri pelaa aina jokaisen tilanteen loppuun saakka! Viime kaudella Santeri ehti pelata 16 ottelua tehoin 2+2=4 ennen kuin alku vuodesta sattunut loukkaantuminen päätti pelimiehen kauden ennen aikaisesti. Ensi kaudellakin tullaan siis näkemään kovaa rymistelyä kaukalossa, kun Lehtinen ryskää menemään pää kolmantena jalkana!

- Kurikka tuttu paikka ja viime kaudesta jäi tosi hyvä fiilis, niin valmennuksen, kuin joukkueenkin osalta, joten tiedossa oli kyllä, että kurikassa jatkuu pelaaminen. Uutta kautta odotetaan jo tässä vaiheessa todella kovasti, koska omalta osalta mennyt kausi jäi vähän keskenkin loukkaantumisen takia. Mutta nyt pitäisi taas paikat olla kunnossa ja kesätreenejä ruvetaan aloittelemaan täysillä! Lehtinen uhkuu.

Valmentaja Aki Kulkula on tyytyväinen, kun joukkue sai pidettyä tällaisen työjuhdan joukkueessaan, joka tekee tärkeää työtä illasta ja vaihdosta toiseen.

- Santeri on pelaaja, jonka jokainen valmentaja varmasti haluaisi joukkueeseensa. Hän hoitaa puolustus pelaamisen aina tunnollisesti ja en haluaisi olla puolustaja, jolle Santeri tulee antamaan painetta. Nöyrä pelaaja, joka vaihdosta toiseen tekee töitä joukkueen eteen. Santeri on ottanut koko ajan pelaaja kehitys askelia ja uskon, että ensi kaudella nähdään varmasti vieläkin monipuolisempi pelaaja jäällä, sen verran kova halu hänellä on kehittyä. Ei voi olla kuin erittäin tyytyväinen, että Santeri jatkaa joukkueessa! Kulkula iloitsee.

Kurikan Ryhti ry
c/o Yrityspalvelu Junikco Oy
Kurikantie 4, 61300 Kurikka

Y-tunnus: 0209072-4

kurikan.ryhti@netikka.fi