Goldeneyes pronssille kauden pääkilpailuissa
Goldeneyes (kilpajoukkue L3 2005-2010)Julkaistu: 13.05.2024 11.00

Upeaa menestystä kauden viimeisissä kilpailuissa!

Uusi Goldeneyes -joukkue aloitti toimintansa syksyllä. Tämän kauden aikana 14 tytön joukkue on harjoitellut sitoutuneesti 3-tason mukaisia taitoja, jotka isolle osalle joukkuetta oli uusi vaikeustaso. Kilpailuihin joukkue otti tuntumaa ensimmäisen kerran helmikuulla Kuortaneen aluekilpailuissa sijoittuen 5. sijalle. Joukkue jatkoi erityisesti stunt-taitojen kehitystä kevään kilpailukauden aikana ja osallistui huhtikuulla Vierumäellä Spirit 3-kilpailuihin ohjelmalla, johon sijoitettiin siihen mennessä varmoiksi hioutuneita taitoja. Joukkueen tavoitteena oli saada hyvä, kaikki urheiljoita tyydyttävä suoritus. Joukkue sijoittui jo tuolloin isojen joukkueiden seassa tavanomaista pienemmällä kokoonpanollaan hyvin sijalle 11/27 - jo välikilpailuiksi varsin kovatasoisessa sarjassa. Näistä hyvin sujuneista kilpailuista joukkue sai lisää luottoa omaan osaamiseensa ja jatkoi vaikeampien taitojen hiomista kohti kauden pääkilpailujaan.

Kauden Super 3 pääkilpailuihin osallistuttiin 11.5. jälleen Vierumäellä. Vielä muutama viikko ennen kilpailuja ohjelman kanssa oli teknisiä haasteita, jotka kuitenkin saatiin tyttöjen sitkeällä työllä ja sitoutumisella hiottua kuntoon, viimeisimmät kilpailua edeltäneenä iltana. Kilpailupäivänä Vierumäki Areenan kilpailumatolla nähtiin Goldeneys -joukkueelta varmuutta ja osaamista huokuvaa, kauden parasta ohjelman suorittamista. Ohjelmassa nähtiin mm. vaativia paristuntteja suorille käsille, korkeita basket-heittoja sekä turvallisuustason mukaisia vaativiakin pyramiditaitoja. Valmentajien luomassa onnistuneessa koreografiassa käsi- ja tanssiliikkeet loivat sujuvuutta sen etenemiseen. Ensimmäistä kilpakauttaan käyvä joukkue tavoitteli sarjansa mestaruuskilpailuissa ensisijaisesti HIT-suoritusta, joka tarkoittaa teknisesti puhdasta ja virheetöntä, joukkueen tasoista ohjelmaa. Tähän ei kuitenkaan ihan täysin päästy ja sijatoiveina joukkueella vielä juuri ennen palkintojenjakoa oli sijoittua TOP 15 joukkueisiin, kun sarjassa oli mukana yhteensä 29 kilpajoukkuetta ympäri Suomea. Joukkueen ilo onnistumisestaan oli ylimmillään, kun he sijoittuivat varsin kovatasoisen sarjansa pronssille (3/29) 365 pisteellä. Ensimmäinen sija tuli myös Etelä-Pohjanmaalle Seinäjoelle ja toinen sija Raumalle. Kilpailupäivän aikana nautittiin myös lajitovereihin tutustumisesta eri puolilta Suomea sekä muiden toinen toistaan upeammista esityksistä ja kannustuksesta. Yhteiskuvia eri joukkueiden kanssa kotimatkalle lähdettäessä oli tytöillä mukana lukuisia. Joukkueelle tämä pronssi tuntui voitolta.

Goldeneyes -joukkueen esityksen voit nähdä Kurikan Ryhti Cheerleaders kevätnäytöksessä Kurikan Monnarilla 19.5. klo 14-16.

Näytöksen jälkeen joukkueella ovat avoimet treenit Goldeneyesin kanssa treenauksesta kiinnostuneille, aiempaa kilpacheerleadingtaustaa omaaville urheilijoille (vähintään 2-tasolta): ke 22.5. klo 18.30-20.30, su 26.5. klo 16-18, ma 27.5. klo 18.30-20.30 ja ke 29.5. klo 18.30-20.30 Kurikan entisen lukion liikuntasalissa.

Joukkueen päävalmentajat kaudella 2023-2024 Emilia Lehtimäki ja Nelli Hellanmaa. Apuvalmentajina ovat toimineen Iina Ponsiluoma ja Susanna Haavisto. Kauden leirivalmennuksessa mukana Riia Köykkä. Joukkueenjohtajina Mari Lähdesmäki & Taija Ojala.

Tässä joukkueessa on hieno yhteishenki & upeita ja taitavia yksilöitä, jotka ovat hitsautuneet kauden aikana taidokkaaksi joukkueeksi.