24
SYY
17.00
Edustus, 2-divisioona, Keskimaa, lohko 3

Ryhti - IKK  

Kurikan jäähalli

Ryhti aloittaa 60-vuotis juhlakauden runkosarjan kotiottelulla IKK:ta vastaan lauantaina!

Ryhti aloittaa juhlakauden runkosarjan ottelu urakkansa lauantaina 24.9. klo 17:00 kun vastaan asettuu vieraita Kruunupyystä. Runkosarjan avauksessa tullaan varmasti näkemään kaikin puolin tulinen ottelu, jos muistellaan draamankaaria viime kauden playoffeista. Ryhti lähtee otteluun hyvistä asetelmista, onhan joukkue päässyt laadukkaasti harjoittelemaan jo melkein kahden kuukauden ajan. Pukukopissa on aistittavissa sekä nuorien että vanhempienkin pelaajien toimesta junnumaista intoilua, kun sarjakauden avaus kolkuttelee jo ovella.

Ennen ottelun alkua Kurikan Ryhti Ry:n jääkiekkojaostolle luovutetaan Tähtiseura-tunnus, sillä Ryhti läpäisi kesän aikana Tähtiseura-auditoinnin!

Päävalmentaja Ilari Lehto on innoissaan, kun pitkän kesän jälkeen pääsee taas pelaamaan tosipelejä.

- Alkukausi meni hyvin pitkälti suunnitelmien mukaan, on saatu hyvin pelitapaa ajettua sisään ja päästy treenaamaan laadukkaasti ja tarpeeksi monta kertaa viikossa. Harjoituspelien vähäisyys jäi hieman harmittamaan, mutta ne pelit mitä päästiin pelaamaan, antoivat sen mitä valmennus toivoi näkevänsä, niin hyvässä kuin pahassakin. Joukkueen sisällä on erittäin hyvä henki ja kemiat ovat sitä kautta loksahtaneet kohdilleen, mikä on ensisijaisen tärkeää! Pelaajia kyllä pitää jo nyt kiittää siitä, miten hyvin jokainen on pystynyt omien työ-, perhe- ja koulukuvioiden keskellä sitoutumaan harjoituksiin sekä muihin joukkueen tapahtumiin. Jääkiekkojaoston 60-juhlavuoden joukkue on nuori sekä varustettu myös kokeneella kaartilla, mikä on loistavaa pelkästään jatkumonkin takia tuleville kausille!

- Harmillisesti vielä kalkkiviivoilla yksi joukkue jäi pois sarjasta mikä tietysti harmittaa ja myöskin tulee vielä jonkin verran otteluohjelmaamme muuttamaan. Lauantain ottelua ei kuitenkaan viedä mihinkään ja silloin sarja-avauksessa kotiluolassa vastaan tuleekin IKK Kruunupyystä. Heitä vastaan pelattiin viime kaudella kova sarja pleijareissa ensimmäisellä kierroksella ja oletuksena on, että tästä ottelusta tulee vähintään yhtä tulinen taisto! Lehto ennustaa.