Ryhdille rökäletappio Alavudella

8.12.2018

APV - KuRy 10-2 (3-0, 3-1, 4-1)

Lauantaina 8.12. Kurikan Ryhti matkasi Alavuden Peli-Veikkojen vieraaksi testaamaan minkälainen kisakunto otteitaan parantaneella APV:lla todellisuudessa on. Kotijoukkue oli vaisuhkon alun jälkeen parantanut peliään kauden mittaan, kun taas meillä käyrä oli alkukauden voittoputken jälkeen ollut valitettavan laskeva. Kauden ensimmäisen kohtaaminen päättyi meidän voittoon 3-2 ja tätä samaa trendiä lähdettiin ylläpitämään myös tähän taisteluun.

Valitettavasti heti alusta saakka oli selvää, että kaveri todellakin on kovassa iskussa. Läpi ottelun olimme potkun tai kaksi perässä, mistä johtuen peliä väännettiin meidän päässä hyvinkin suurelta osin. No, senhän näkee jo numeroista. Ei jäänyt lapsille, eikä edes tutuille mitään kerrottavaa. Samaisena päivänä 30 vuotta täyttävä Harri "Hepa" Huhtanen iski meidän ensimmäisen ja Nassikka Haapoja toisen maalin. Hepa palkittiin myös meidän parhaana pelaajana. Olen joskus kuullut, että jos ei ole mitään järkeä sanottavaa niin silloin pitää olla hiljaa. Mennään eteenpäin.

Kaikesta huolimatta on aika suunnata katseet ensi viikonloppuun, kun lauantaina on luvassa Kurikan Ryhdin pikkujoulut HirviAreenalla! Vastustajaksi meille saapuu Jeppis Pietarsaaresta. Ottelutapahtuma alkaa kello 1600. Päivän/illan ohjelmaa: HirviSydän- klubilla kello 1600 aloittaa KuRy Trio- bändi livemusiikilla ja he soittavat myös ottelun jälkeen taistelun kentällä jo tauottua. Ennen ja jälkeen pelin valmentaja Mika Ritoniemi antaa oman lausuntonsa samaisella klubilla. Myös kotijoukkueen parhaaksi palkittu pelaaja on avaamassa omaa sanaista arkkuaan koutsin kanssa pelin jälkeen. Ottelu itse ringissä alkaa 1700. Hallille saapuu kiekon ja musiikin lisäksi myös Joulupukki. Erätauoilla luvassa pelaajahastattelu ja pientä kilpailua tarkkuuslauonnan muodossa. ParkSport Oy/ Kesport-Kurikka tarjoaa otteluun halukkaille ilmaisen sisäänpääsylipun. Suosittelen siis lämpimästi käymään kaupoilla ja noukkimaan samalla lipun mukaan. Otteluisäntä IPM Service. Todellista viihdettä taatusti luvassa kentän ulkopuolella, mutta myös sen sisällä. Tervetuloa!

#HyvääSyntymäpäivääHepa
#Hiljaa
#HissunKissun

-Joku