Ryhdille voitto jääkiekkothrillerissä 272 katsojan edessä!

6.10.2018 klo 23:00

KuRy - APV 3-2 (2-0, 0-2, 1-0)

Kurikan Ryhti aloitti tuplaviikonlopun upeasti jännitävien vaiheiden jälkeen 3-2 voitolla APV:stä. Lukemien osoittamalla tavalla ensimmäinen erä oli meidän, toinen kaverin ja kolmas jälleen meidän.

Ensimmäisessä erässä olimme kaveria potkun edellä, tai oikeastaan Harri "Hepa" Huhtanen oli. Erän alku oli puolin ja toisin rikkonainen, mutta kun kellossa oli 16:03, toimitti Däni Lazebniks kiekon viivaan Juuso "Pablo" Teinille, joka laukoi matalan kiekon kohti maalia. Maalin edessä päivysti Hepa, joka ohjasi kiekon näyttävästi aivan maalin kattoon. Tästä vain kolmen minuutin kuluttua ollessamme alivoimalla Hepa sai purkukiekon itselleen ja karkasi yksin läpi. Pikku kisukisun jälkeen kiekko puikoista maaliin ja kädet kattoon! Maalin syöttäjiksi Rask ja Parkkali. Erä meille 2-0.

Toinen erä oli hyvin hämärä: Pelasimme erän alussa jopa seitsemän minuuttia ylivoimaa tuloksetta, jonka jälkeen kaveri otti pelistä otteen ja latoi kaksi maalia. Tauolle 2-2.

Kolmas erä olikin sitten taas meidän heiniä. Saimme jälleen mahdollisuuden pelata monta minuuttia ylivoimaa, mutta tuloksetta... Kunnes ajassa 55:30 Lauri "Haima" Haimakainen (Lazebniks, Tombo Huhtanen) punnersi erinomaiselle maalintekopaikalle ja laukoi kiekon varmasti takakulmaan. Olimme varautuneet, että kaveri tulee lujaa päälle lopun neljä ja puoli minuuttia, mutta tiivis puolustuksemme teki APV:n täysin aseettomaksi. Summeri soi ja 3-2 lukemat komeilivat taululla! Upea voitto!

Parhaana pelaajana, kotijoukkueen Panco Villan ruokalahjakortilla sekä joukkueen sisäisellä taistelijapalkinnolla meiltä palkittiin täysin ansaitusti todellinen hirvisydän Hepa Huhtanen. Erinomainen ottelu joka osa-alueella. Iso peukku! Täytyy mainita myös Anssi "OJ" Ojanperän erittäin solidi suoritus maalinsuulla. OJ antoi suorituksillaan meille jälleen mahdollisuuden voittaa, jonka pystyimme käyttämään.

Kaksi ottelua ja kaksi voittoa! Kova työ alkaa tuottaa tulosta ja se näkyy myös otteluissa ja sarjataulukossa. Tämäkös ruokkii meidän voitonnälkäistä ja motivoitunutta joukkuetta vielä enemmän!

Erityiskiitos jälleen yleisölle. HirviAreenalle oli saapunut jopa 272 katsojaa! Äärimmäisen nöyrä kiitos jokaiselle. Kunniavieraina paikanpäällä olleet Kury lentopallo/ naisten edustusjoukkue ilmeisesti myös viihtyivät kiekon parissa. Kaikkea hyvää teillekin tulevaan kauteen!

Tänään jatketaan Kauhavalla, kun kiekko paikallista Hela-Kiekkoa vastaan tippuu jäähän 1600.

Taistelu jatkuu...

-Jupe