Jääkiekkoa: 2-divarin kauden avaus, ottelutapahtumaa ja vielä yksi sopimusuutinen!

20.9.2018

Kurikan Ryhti aloittaa Rautaliigan tulevana lauantaina 22. päivä kello 1700 kotiottelulla Pedersöreläistä IFK Lepplaxia vastaan. Viime kaudeksi kakkoseen noussut Lepplax on jo osoittanut, että se todella kuuluu Rautaliigaan ollen neljäs runkosarjassa ja näin ottaen jopa kotiedun playoffeihin. Viime kaudella meidän keskinäiset ottelumme jaettiin voitoin 1-1. Vastustaja on vain vahvistunut viime kaudesta, mutta niin olemme mekin! Heti kauden alkuun saamme todella kovan mittarin missä mennään ja mikä maa.

Ottelu todella alkaa 1700, mutta ottelutapahtuma polkaistaan käyntiin jo kello 1630. Tämä pitää sisällään valmentaja Mika Ritoniemen Hirvisydänklubilla (Ravintola Yläpesä) pitämän briiffauksen käsillä olevasta ottelusta. Erätauoilla luvassa pelaajahaastattelua sekä katsojille tarkkuuskilpailua palkintoineen onnistujille. Tuttuun tyyliin kioski palvelee ja olutta on, niinkun siinä mainoksessa joskus sanottiin. Lisäksi ottelun päätyttyä Hirvisydänklubille saapuvat Ryhdiltä parhaana palkittu pelaaja sekä valmentaja Ritoniemi kertaamaan ottelua ja vastaamaan mahdollisiin kysymyksiin.

Ja vielä sopimusuutisia! Mänäger Vanharannan sopimushaaviin on tarttunut vielä yksi iso hankinta, kun Iikka "Nassikka" Haapoja tekee paluun Ryhdin edustukseen. Iikka on erinomainen täsmähankinta kokoonpanomme hyökkäysosastolle. Nassikka tunnetaan kentällä sekä sen ulkopuolella söpönä ja kilttinä pienenä nallekarhuna, joka takuuvarmasti toivotetaan tervetulleeksi takaisin kakkosdivariin jokaisella Rautaliigan paikkakunnalla suurella kaipuulla ja rakkaudella. Äärimmäisellä itseluottamuksella varustettu Haapoja on kyvyiltään vastustajille todella pelottava yhdistelmä: pistenälkäinen ja taitava voimahyökkääjä, joka omaa erinomaisen laukauksen. Kesällä Iikka teki töitä sananmukaisesti raivoisasti, nyt on aika poimia työn hedelmät.

Kovat positiiviset muutokset ravistelivat Ryhdin edustuskiekkoa jo viime kaudella, mutta varsinkin kuluvan vuoden keväällä, kun paletti vedettiin täysin auki ja uusiksi. Töitä on raadettu niin pelaajien, kuin taustavoimien toimesta todella paljon. Nyt olemme tilanteessa, että kaikki on paremmin kuin mallillaan ja joukkue on äärimmäisen valmis alkavaan sesonkiin. Viime kaudella joukkue selvitti tiensä kahdeksan vuoden tauon jälkeen playoffeihin ja oli lopulta Rautaliigan kahdeksas. Tänä vuonna tuota sijoitusta lähdetään parantamaan ja keväällä pyritään etenemään mahdollisimman pitkälle. Uusi sivu Ryhdin edustuskiekossa on käännetty. Tervetuloa mukaan!

-Jupe