Millennium 2018

9.1.2018
Lentopallon Millennium XIX-turnaus 2018

Lentopallon Millennium-turnaus pelattiin loppiaisena Kurikassa. Turnaukseen osallistui yhteensä 43 joukkuetta sarjoihin F-D juniorit. Kauimmaiset vieraat tulivat Virroilta. Lauantain mittaan pelattiin yhteensä 100 ottelua. Turnauksen pääpaikka oli Monnari, mutta nuorimmat F-juniorit pelasivat perinteisesti Lukiolla.

Monnari saikin kiitosta siitä, että siellä oli kuusi kenttää, pitkäverkko ja riittävästi pukuhuoneita (9). Erityisesti ruokailu mahdollisuus oli joukkueille tärkeää ja se sai paljon positiivista palautetta.

Kurikan Ryhti osallistui turnaukseen kuudella joukkueella. Mitaleitakin tuli, F-pojat Ryhti A, Tiikeri-sarjassa pronssille ja E-tytöt Ryhti-07, Super-sarjassa pronssia. Hyviä otteluita pelattiin ja hauskaa oli kaikilla. Päivä oli pitkä ja väsymyskin alkoi vaivata, mutta hienosti kaikki pelaajat hoitivat pelinsä. Nuorten intoa pelata ja olla mukana joukkueessa, oli hienoa katsottavaa.

Järjestely sai muutenkin kiitosta. Alueen seuroilta ei löydy Monnarin kaltaista salia, johon saadaan näin paljon kenttiä riittävien turva-alueitten kanssa, katsomot, oheispalvelut ja kaikki saman katon alla. Ensi vuonna on sitten juhla-turnaus. Millennium 2019, 20 vuotta.

Tulokset: Dt Ryhti-06 sij 6/12, Et-super Ryhti-07 sij 3/6, Et-tiikeri Ryhti-07, sij 7/9, Ryhti Pyryt sij 8/9, Ryhti Tuiskut  sij 9/9, Ep-tiikeri Ryhti A sij 3/6, Ryhti B sij 6/6. F-junioreista ei pidetä sijoitustaulukkoa. Tulokset löytyy Ryhdin lentopallojaoston sivuilta. (tm)