Ryhdin T-04 joukkue Jyväskylässä.

24.4.2017


Ryhti 04-joukkue lähti aamuvarhain Jyväskylään kokemaan kauden viimeiset sarjapelit C-tyttöjen sarjassa tasolla 2 (sijat 94-104). Mukaan samaan bussiin saatiin Jurvan urheilijat ja iso kannustusjoukko!

Ensimmäinen peli pelattiin Pieksämäen Tsemppiä vastaan. Ensimmäinen erä meni täysin herätellessä kroppaa ja päätä. Tsemppi vei erän 26-24. Toiseen ja kolmanteen erään alkoi Ryhti herätä ja seuraavat erät Ryhdille 25-13 ja 15-7. Toinen peli oli Jurvaa vastaan. Alku oli sekavaa, mutta otteet parani pelin myötä. Ryhti veti pidemmän korren molemmista eristä luvuin 25-15 ja varmisti lohkovoiton. Pyhjärven joukkuetta vastaan ei tällä lohkosijoituksella tullut kohtaamista lainkaan.

Välierässä vastaan tuli taas tuttu vastus kentän toiselle puolelle: Ylihärmän Junkkarit. Ensimmäinen erä oli Ryhdiltä loistavaa lentopalloa ja erä Ryhdille 25-19. Toinen erä tuttuun tapaan Ylihärmän eduksi 25-14. Kolmanteen erään Ryhti sai koottua itsensä ja löytyi voitontahto. Kolmas erä Ryhdille luvuin 15-10.

Päivän "finaali" pelattiin isäntäjoukkuetta vastaan. JyväsLentis pelasi hyvää lentopalloa ja Ryhti pääsi testaamaan peliolosuhteissa kaikkia pelin osa-alueita toden teolla. Peli oli tasaista vääntöä ja JyLe oli myös parantanut otteitaan kauden aikana tasoturnauksen jälkeen, jolloin heitä vastaan oli edellinen kohtaaminen. JyLe venyi voittoon 25-17 ja 27-25. Kahdessa viimeisessä pelissä nähtiin tytöiltä rohkeaa peliä ja hienoja palloralleja. Ensi kaudeksi jää parannettavaa pelivarmuudessa ja erityisesti torjunnassa ja varmistamisessa.

Sijoitus Ryhti 04-joukkueelle pohjoisen lohkossa 95. Hienoa saavutus tytöille!!! C-sarja on vasta ensi vuonna tyttöjen pääsarja. Nyt on hyvää kokemusta hankittuna ensi kautta varten ja varmasti kaikille jäi sopivasti voitonnälkää hampaankoloon.

Kiitos kaikille tytöille hienosta nousujohteisesta kaudesta, Mikolle ja Tuomolle loistavasta valmennuksesta sekä kotijoukoille hyvästä huollosta ja aktiivisesta kannustusjoukkona turnauksissa mukana kulkemisesta! Hienoa on myös ollut saada live-lähetysten äärelle iso määrä kannustusjoukkoja.