Yli-Hannuksela ja Heikkilä jatkavat Ryhdin puolustuksessa!
EdustusJulkaistu: 07.06.2024 10.00

Yli-Hannuksela ja Heikkilä jatkavat Ryhdin puolustuksessa!

Ryhti on vahvistanut ensi kauden joukkueen puolustustaan kahdella jatkosopimuksella, kun Vilho Yli-Hannuksela, 24, ja Jiri Heikkilä, 18, rustasivat nimensä jatkopahveihin. Molemmat ovat yleisölle tuttuja herroja, sillä Vilho on ehtinyt nuoresta iästään huolimatta pelata 156. ottelua. Tällä määrällä sijoitutaan Ryhdin historian 8. eniten pelejä pelanneeksi pelaajaksi. Näissä otteluissa tälle kovaa pelaavalle puolustajalle on kertynyt pisteet 15+20=35. Jiri taas on Ryhdin junioriputken läpi käynyt nuori pelaaja, joka on kahden viime kauden aikana ottanut askelia kohti miesten pelejä. Ensi kaudella kuitenkin lähtökohtaisesti molemmat taistelevat pelipaikasta miesten joukkueen kokoonpanossa. Viime kaudella Jiri pelasi yhdeksän ottelua Rautaliigassa tehoin 0+4=4 ja U18 Suomi-Sarjaa KuRy/MIF/Kraft joukkueessa 22 ottelua tehoin 15+8=28.

Puolustajia peluuttava Ari Kiviniemi on tyytyväinen kahden vahvan puolustussuuntaan pelaavan puolustajan jatkosopimuksiin.

- Hieno juttu, että molemmat puolustajat jatkavat Ryhdin takalinjoilla. Molemmat ovat hyvin liikkuvia ja kamppailuun kykeneviä puolustajia. "Vili" tuo varsinkin alivoimapelaamiseen jämäkkyyttä ja oman maalinedustalle tarvittavaa kovuutta. Vili pystyy hyvin luistelevana pelaajana tukemaan hyökkäyksiä, niin kuin tämän päivän jääkiekko vaatii. Jiri on nyt pari kautta ollut edustuksen mukana, mutta pääsääntöisesti pelannut junioreissa. Tällä kaudella oletuksena on, että Jiri kuuluu kuuden pelaavan pakin rotaatioon. Jiri on hyvän kokoinen ja vahva vääntäjä, joka pystyy myös kiekolliseen peliin. Kunhan Jiri tottuu Rautaliigan vauhtiin ja saa lisää pelirohkeutta, on hän tulevaisuuden kärkipuolustajia tässä sarjassa, tuumii Kiviniemi.

Pelimiehet itse kommentoivat jatkosopimuksiaan seuraavasti:

Yli-Hannuksela: Hyvä fiilis jatkaa hyvässä porukassa, jossa on ollut hyvä meininki jo monta vuotta. Ensi kauden tavoitteena on olla parempia kuin viime kaudella. Innolla odotan ja toivon, että yleisö löytää yhtä hyvin hallille kuin viime keväänä ja pitää kovaa ääntä!

Heikkilä: Viime kaudesta jäi hyvä fiilis, sekä nälkää ensi kaudelle. Nyt kesä treenataan hyvin että talvella voi pelata kovaa. On hieno jatkaa pelaamista Ryhdissä!

Kurikan Ryhti ry
c/o Yrityspalvelu Junikco Oy
Kurikantie 4, 61300 Kurikka

Y-tunnus: 0209072-4

kurikan.ryhti@netikka.fi