Perälälle ja Mansikkaharjulle jatkosopimukset!
EdustusJulkaistu: 25.05.2024 10.00

Perälälle ja Mansikkaharjulle jatkosopimukset!

Ryhti on vahvistanut ensi kauden hyökkäystään, kun jatkosopimuksiin rustasivat nimensä Ville Perälä, 26, sekä Veeti Mansikkaharju, 16. Kaksikosta Perälä alkaa jo edustamaan joukkueen kokenutta kaartia, kun alkava kausi tulee olemaan 11. aikuisten sarjoissa. Raamikas hyökkääjä on monipuolinen lisä, sillä pelaaminen onnistuu sekä laidassa että keskelläkin. Lisäksi "Peris" on viime kausina kunnostautunut fyysiselläkin puolella ja on joukkueen yksi aktiivisimmista taklaajista. Ryhti nutussa otteluita on kertynyt 149 kappaletta, joissa pisteitä on kertynyt 56+39=95. Nuori Mansikkaharju taas ei miesten peleissä ole vielä kovemmin paistatellut, vaikkakin nuoresta iästä huolimatta hän on edustusjoukkueessa pelannut 19 ottelua tehoin 0+5=5. Kiekollisesti todella taitava ja juonikas hyökkääjä on tehnyt tuhojaan kuitenkin junioripeleissä. KuRy/MIF/Kraft U18-joukkueessa ruuti oli viime kaudella rutikuivaa, sillä Veeti oli joukkueensa tehokkain pelaaja kun 22 ottelussa kertyi tehopisteet 25+16=41!

Joukkueen valmentaja Aki Kulkula kommentoi herrojen jatkosopimuksia seuraavasti:

- Villen sopimus oli joukkueelle tärkeä. Hänen kaltaisiaan kokeneita pelaajia tarvitaan kun rakennetaan voittavaa joukkuetta. Ville kärsi viime kaudella pienistä loukkaanumisista ja nyt toivotaan, että hän saa ehjän kauden ja pääsee nauttimaan kiekosta läpi kauden. Ville on hyvä palanen siinäkin mielessä, että hän pystyy pelaamaan laidassa ja keskellä ja on joukkueen parhaimmistoa aloitusympyrässä.

- Veetin jatkosopimus kasvattajaseuran kanssa on hieno homma! Veeti on ottanut kehitysaskelia viimeisten kahden kauden aikana kuuluessaan joukkueen pelaajistoon. Veetissä on iso potentiaali pelata sarjassa voittavaa kiekkoa vielä useita vuosia. Fysiikan lisääntyessä tulee hänestä varmasti vastustajille vaikesasti puolustettava hyökkääjä.

Pelaajat itse kommentoivat sopimuksiaan ja tunnelmiaan kesästä:

Perälä: Helppo päätös oli jatkaa kiekkoilua Ryhdissä. Joukkueen runko kun pysyy kohtuu samanlaisena, niin siinä on sen verran hampaankolossa joka ukolla, että ihan tosissaan lähdetään tulevalla kaudella jahtaamaan sitä kirkkainta! Toivottavasti hallilla jatkuu sama buumi mihin viime kaudella jäätiin. Hyvää kesää Ryhdin väelle sekä yleisölle ja tervetuloa syksyllä taas Sambaamaan!

Mansikkaharju: On hieno juttu jatkaa edustuksen mahtavassa porukassa myös ensi kaudella! Nyt kesä kovaa reeniä ja sitä kautta pikku hiljaa enemmän vastuuta joukkueesta. Nautitaan kesästä!

Kurikan Ryhti ry
c/o Yrityspalvelu Junikco Oy
Kurikantie 4, 61300 Kurikka

Y-tunnus: 0209072-4

kurikan.ryhti@netikka.fi