Salonen, Lehto ja Luoma jatkosopimuksiin!
EdustusJulkaistu: 03.05.2024 10.00

Salonen, Lehto ja Luoma jatkosopimuksiin!

Ryhti on kiinnittänyt viime kauden joukkueesta kolme pelaaja ensi kauden joukkueeseensa! Jatkosopimuksiin nimet rustasivat puolustajat Aleksi Salonen ja Akseli Lehto sekä hyökkääjä Tino Luoma. Salonen saapui Kurikkaan viime kaudelle ja onnistui nappaamaan miesten sarjojen tulokaskaudellaan hienon roolin joukkueesta. Sekä hyökkääjänä että puolustajana viime kaudella pelannut "Ale" on monipuolinen pelaaja, mistä kertovat valmennuksen luotto peluutuksen suhteen molemmilla pelipaikoilla. Ensi kaudella Salonen kuitenkin nähdään herralle itselleen tutummalla pelipaikalla, eli puolustajan tontilla, jossa hän on juniori vuodetkin pelannut. Viime kaudella Salosen saldo oli 26 ottelua tehoin 4+4=8. Akseli Lehto on sementoinut roolinsa puolustajaksi, vaikka tarkkamuistisimmat saattavatkin muistaa, että viime kaudella Lehto pelasi yhden pelin hyökkääjänä alku kaudesta, kun Ryhti taisteli loukkaantumisien ja sairaspoissaolojen kanssa. "Aksu" on nuoresta iästään huolimatta jo aloittamassa neljännen kautensa Ryhdissä. Pistetahti on ollut tasaisesti nousussa kausi kaudelta ja tilastoihin onkin merkattu 76 ottelua tehoin 8+34=42. Hyökkääjä Luoma kärsi viime kaudella vakavan loukkaantumisen, minkä takia pelejä jäi useampi väliin. Kaukalossa ollessaan Luoma on kuitenkin monipuolinen hyökkääjä, joka osaa hyvin ohjata peliä kiekottomana. Erikoistilanteissa, varsinkin alivoimalla Luoma on joukkueelle todella tärkeä palanen. Tino aloittaa kolmannen kautensa Ryhdissä ja aiemmat kaudet ovat tuottaneet 48 ottelua tehoin 6+11=17.

Päävalmentaja Lehto kommentoi pelimiehien jatkosopimuksia seuraavasti:

- Loistavaa että saatiin Alelle jatkosoppari. Viime kaudella Ryhtiin tulleen kaverin pelipaikka oli aluksi hyökkääjänä, mutta kauden lopussa se oli puolustajan tontilla, joka oli se tutumpi paikka kaverille. Aleksilla on hyvä pelikäsitys ja on erinomainen harjoittelija. Kiekollinen peli on myös Aleksin vahvuus.

- Akselin jatkosopimus on loistava juttu. Aksu tuo alakertaan kiekollista osaamista ja kaveri tykkää pelata myös fyysistä peliä puolustusroolissa, jolloin pelaaminen helpottuu myös lähitukipelaamisessa kiekottomilla. Rooli oli iso viime kaudella ja siitä on hyvä jatkaa tulevalle kaudelle. Armeija alkavalla kaudella vähän rajoittaa toki omalla tavallaan arkea.

- Tinon soppari on kyllä loistava asia Kurikalle. Tinon viime kautta varjosti paha loukkaantuminen. Kaveri kuntoutti itsensä kyllä loistavasti ja oli mukana todella nopeaa arjessa. Tämä kertoo kyllä omistautuneisuudesta. Tino on esimerkillinen pelaaja varsinkin puolustusroolissa, tätä kautta myöskin alivoimalla. Kaveri pystyy myös hyvällä liikkeellä hyökkäyspelaamiseen ja tekemän voittavia ratkaisuja kiekollisena.

Salosen kommentit jatkosopimuksesta: Viime kaudelta jäi aika paljon hampaankoloon ensi kautta varten. Kesä menee treenatessa alkavaa kautta varten, että ollaan valmiina syksyllä! Mahtava jatkaa suurinpiirtein samalla porukalla ensi kaudella.

Lehdon: Viime kaudesta jäi hyvä fiilis sekä nälkää ensi kaudelle. Jatkosopimuksen rustaaminen oli täten selvää. Kesällä alkavan varusmiespalveluksen takia oma kausi tulee olemaan rikkonainen, mutta toivon mukaan täyden Timber-hallin näkisi mahdollisimman monta kertaa!

Luoma: Olen viihtynyt hyvin Ryhdissä ja jatko oli sitä kautta selkeä valinta! Vaikka viime kautta hiukan loukkaantumiset haittasivat, kokonaisuudesta jäi hyvä fiilis. Ensi kaudelle jäi jälleen nälkää ja pienen levon jälkeen odottaa jo innolla pelaamista!

Kurikan Ryhti ry
c/o Yrityspalvelu Junikco Oy
Kurikantie 4, 61300 Kurikka

Y-tunnus: 0209072-4

kurikan.ryhti@netikka.fi