Ryhti Liikuttaa -kesäkerhot 27.7.-9.8.21 - ilmoittaudu mukaan!
SeuraJulkaistu: 20.07.2021 10.51

Ryhti Liikuttaa -kesäkerhot 27.7.-9.8.21 - ilmoittaudu mukaan!

Ryhti järjestää lapsille ja nuorille loppukesään erilaisia liikunnallisia kerhoja 27.7.-9.8.21 iltapäivisin klo 13-17.30 välillä. Kerhoja toteutetaan Kurikan Urheilupuistossa, jäähallilla ja sen lähiympäristössä. Osallistuminen kaikkiin kerhoihin on maksutonta. Tervetuloa mukaan liikkumaan!

Kerhotarjottimesta löytyy mm. cheerleadingiä 6-8-vuotiaille ja sitä vanhemmille, jousiammuntaan tutustumista (9 v. sitä vanhemmat), erilaisia pallopelejä miniareenalla, pelikerhoa ja sulkiskerhoa kouluikäisille, yleisurheilupainotteinen liikuntakerho 5-8-vuotiaille, kiekkokoulua 4-10-vuotiaille jäähallilla ja jääpelikelikerhoa 11-vuotiaille ja sitä vanhemmille. Osallistua voit yhteen tai vaikka kaikkiin kerhoihin. Katso tarkemmat tiedot kerhoista ja toteutuspaikosta alla olevasta linkistä ja ilmoittaudu mukaan!

Kesäkerhoja ohjaavat kesäohjaajamme Neea & Jiri ja ne toteutetaan usean Ryhdin jaoston yhteistyön avulla. Ilmoittautumiset kerhoihin tehdään ennakkoon, viimeistään kerhoa edeltävänä iltana. Voit kerralla ilmoittautua yhteen tai useampaan kerhokertaan.

Ryhdin kesäkerhojen tavoitteena on tarjota mukavaa liikunnallista iltapäivätoimintaa lapsille ja nuorille sekä tarjota kesätyötä nuorille. Kesäkerhojen järjestämistä tukee mm. Opetus- ja kulttuuriministeriön valtionavustus ja Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahasto: Eurooppa investoi maaseutualueisiin. Leader Suupohja.

Lisätietoja kerhoista ja ilmoittautuminen: https://www.kurikanryhti.fi/jaakiekko/lomakkeet/31...

Kurikan Ryhti ry

Kerhojen aikataulut: (klikkaa kuvaa, avautuu suurempana)