C-tytöt viettämässä syyspäivää
C-tytötJulkaistu: 15.10.2020 00.00

C-tytöt viettämässä syyspäivää


"JoHy-päivä" Kurikan metsissä (joukkueen hyvinvointipäivä)

C-tytöt lähtivät yhdessä valmentajan kanssa viettämään kaunista syyspäivää ulkoilun merkeissä. Patikointi reitiksi valikoitui Samuli Paulaharjun polku, jonka kokonaismatka on 12km sisältäen paljon nousuja ja laskuja upeiden maisemien siivittämänä. Välietapiksi valittiin Pikku Lehtivuoren laavu, jossa huoltojoukot olivat viritelleet nuotion valmiiksi. Paikalle saavuttua päästiin siis heti makkaran paistoon ja nauttimaan eväitä.

Päivä oli erittäin onnistunut niin sään, kuin tyttöjen fiiliksen kannalta! "Nurinoita" ei kuulunut koko 5h ulkoilurupeaman aikana, saatiin hyvät kelit ja aikaa viettää joukkuekavereiden kanssa muutenkin, kun pallojen kanssa treenaten. Yhteishengen vahvistumisen lomassa tuli huomaamatta tehtyä myös kestävyystreeniä :)

Tästä on hyvä jatkaa syyskautta eteenpäin. Korona"peikko" on ilmassa, mutta toivotaan että erityisjärjestelyin saadaan jatkaa treenaamista ja pelejä. Seuraava turnaus tytöillä on kotisalissa Monnarilla, mutta liiton ohjeiden mukaisesti se pelataan valitettavasti yleisöltä suljetuin ovin, mahdollisimman pienellä toimitsijaporukalla.
Joukkueen uusimmat uutiset