Kamppailu-urheilujaosto järjestää kaikille avoimia ulkotreenejä 1.6. alkaen
Kamppailu-urheiluJulkaistu: 10.05.2020 00.00

Kamppailu-urheilujaosto järjestää kaikille avoimia ulkotreenejä 1.6. alkaen

Ulkotreenejä on tarjolla alustavasti 17.6. asti maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 18-19. Treenit pidetään pääsääntöisesti kamppailusalin ympäristössä osoitteessa Kiventie 2, Kurikka (ellei toisin mainita, kelivaraus). Osallistumismaksu on 5 €/kerta niiltä, jotka eivät ole maksaneet kamppailu-urheilujaoston kevätkauden 2020 kausi-/osallistumismaksua.

Ma ja pe ulkotreenit muistuttavat enemmän toiminnallista harjoittelua, joihin voivat osallistua kaikki yli 9-vuotiaat (Huom. 9-10 vuotiaat aina vanhemman seurassa). Pääpaino monipuolisessa kehonpaino harjoittelussa.

Keskiviikkoisin on tarjolla kahvakuulaharjoittelua, johon ovat tervetulleita kaikki yli 13-vuotiaat.

Ilmoittautumiset hoidetaan Nimenhuuto-sovelluksen kautta treenipäivänä viim. klo 12 mennessä, jonka kautta treeneihin liittyvä viestintä jatkossakin tapahtuu. Treenejä ei pidetä, jos ilmoittautuneita on sovelluksen kautta vähemmän kuin 5.

Lataa Nimenhuuto-sovellus puhelimesi sovelluskaupasta ja liity treeniryhmään tämän linkin kautta https://kurykamppailijatkesa2020.nimenhuuto.com/public_join

Pyydämme ottamaan treeneihin mukaan jumppapatjan ja keskiviikkoisin omia kahvakuulia, jos sellaisia sattuu kotoa löytymään.

Lisätietoja voi kysellä Facebookissa tai Instagramissa yksityisviestillä.

Tervetuloa mukaan!

Kurikan Ryhti ry
c/o Yrityspalvelu Junikco Oy
Kurikantie 4, 61300 Kurikka

Y-tunnus: 0209072-4

kurikan.ryhti@netikka.fi