Liity Ryhdin tuki- tai kannatusjäseneksi ja tue seuraa
SeuraJulkaistu: 20.04.2020 00.00

Liity Ryhdin tuki- tai kannatusjäseneksi ja tue seuraa

Nyt jos koska on aihetta ostaa kuntosalikortti tai liittyä Ryhdin tukija- tai kannatusjäseneksi!

Tämän kevään poikkeusaika koronaviruksesta ja sen edellyttämistä turvallisuus- ja rajoittamistoimista vaikuttaa merkittävästi myös kotiseuraamme Kurikan Ryhtiin. Yli kymmenen hengen kokoontumisten ollessa kiellettyjä myös yhteinen urheilu- ja tapahtumatoiminta on rajoitettua.

Kaikessa toiminnassamme rajoitteet otettu huomioon ja jaostot ovat käytännössä keskeyttäneet normaalin kilpailu- ja harjoittelutoimintansa ja siirtyneet omatoimi- tai etäohjattuun harjoitteluun. On tärkeää, että omaehtoista liikuntaa ja harjoittelua pidetään yllä, jotta myös mieli ja kroppa pysyvät virkeinä. Jaostojen lajiohjaajilta voi kysyä lisäneuvoja omatoimiharjoitteluun. Monnarin toiminta on "säästöliekillä" ja ovet ovat suljettuina niin liikunta- ja kuntosaliin kuin taideliikunnankin puolelle. Kuntosalikorttien uusiminen ja ostaminen tällä hetkellä kuitenkin onnistuu hyvin sähköpostitse tai puhelimitse - toivomme lämpimästi, että käytette tätä mahdollisuutta hyväksenne. Huomaathan, että kuntosalikortin ostaminen onnistuu kätevästi myös liikunta- ja virikeseteleillä. Kortin voimassaoloaika alkaa vasta kuntosalin uudelleenavauksesta, joten et menetä mitään ostamalla sisäänpääsyn jo valmiiksi!

Rajoitteet iskevät seuraamme pahasti myös taloudellisesti. Jokainen uusi tuki- tai kannatusjäsen tukee urheiluseuramme toiminnan jatkuvuutta. Nyt on siis hyvä aika liittyä Kurikan Ryhdin jäseneksi - liittyminen on helppoa nettilomakkeen kautta: https://www.kurikanryhti.fi/uutiset/33717/liittymislomake. Voit myös lähettämällä vapaamuotoisen sähköpostin kurikan.ryhti@netikka.fi, jolloin pyydämme tarvittavat lisätiedot ja lähetämme jäsenmaksutiedot.

Lisätietoja liittymisestä löydät myös nettisivultamme: https://www.kurikanryhti.fi/uutiset/27174/liity-kurikan-ryhdin-jaseneksi.

Tiedotamme toiminnan muutoksista nettisivuilla ja lajijaostojemme kautta.

Hyvää ja terveellistä kevättä toivottaen,

Kurikan Ryhti ry