Ryhti väsytti MIFfin kotiluolassa!
16.2.2020 20:57 Uutiset / Edustus

Ryhti väsytti MIFfin kotiluolassa!

KuRy - MIF 5-3 (2-2, 1-1, 2-0)

Kurikan Jäähalliin oli eilenkin saapunut upeasti kansaa (362) seuraamaan runkosarjan viimeistä kotiotteluamme, kun vastassa olivat naapurimme Maalahdesta. Hienoa, että yleisö on löytänyt sankoin joukoin viime otteluissa hallille! Viihdettä olikin tarjolla oikein urakalla, kun pelissä nähtiin hienoja maaleja, kovia taklausta ja pari pientä henkeen kuuluvaa painia.

Ensimmäisessä erässä MIF karkasi jo kahden maalin johtoon, mutta Ryhti kampesi tiensä Jani Lehtosen ja Janne Salo-Tuiskun maaleilla tasoihin. Toisessa erässä Ryhti siirtyi Tuomas Hautaniemen ylivoimamaalilla johtoon, mutta tällä kertaa MIF pystyi samassa erässä vielä nousemaan tasoihin. Kolmannessa erässä Iiro Pakan ja Joni Muikun myöskin ylivoimamaaleilla kotijoukkue varmisti kuitenkin sarjapisteet Kurikkaan ilman sen suurempaa ongelmia.

Ryhdin peli on tällä hetkellä erittäin hyvin kuoseissa ja varsinkin kotikentällä homma luistaa paremmin kuin hyvin. Lisäksi maalinsuulla eilenkin parhaana palkittu Anssi Ojanperä luutii kiitettävin arvosanoin.

Ensi viikonloppuna jatketaan kahdella vierasottelulla, kun perjantaina pelataan Kauhavalla ja lauantaina Pedersöressä. Nämä ovat runkosarjan viimeiset ottelut, joiden jälkeen alkavat playoffit. Niistä lisää kuitenkin vasta tuonnempana.

Kiitos vielä Kurikan Soittokunnalle, kun saavuitte hallille soittamaan musiikkia ja antamaan taputuksille tahtia!

-Muisu


   
Lisää uutisia
Kurikan Ryhti ry
«  Maaliskuu   »
Kategoriat