SeuraJulkaistu: 19.01.2020 00.00

Juha Mieto muistomitali

Patsaan rahoitusta keräävä toimikunta on luonut helpon tavan tukea hanketta. Toimikunta on valmistuttanut Juha Mieto muistomitaleita. Mitalin etupuolella on patsaassakin oleva hiihtävä Juha Mieto. Kuva mallina on ollut valokuva Lahden kisoista vuodelta 1978. Mitalin taustapuolella on eriteltynä Juha Miedon olympiamenestys. Mitali on erittäin arvokkaan näköinen ja antaa hyvän kuvan Juhan loistavasta urasta. Mitali on yksityisille ja yhdistyksille helppo tapa osallistua kansalaiskeräykseen pienellä summalla. Toimikunta toivookin mahdollisimman monen osallistuvan hankkeeseen hankkimalla kyseisen mitalin itselleen.

Toimikunta näki tärkeänä tarjota tälläisen helpon ja edullisen osallistumistavan, josta lahjoittajallekin jää jonkinlainen muisto. Toiveena onkin, että mahdollisimman moni ostaisi kyseisen mitalin ja sitä kautta antaisi tukensa tälle tärkeälle kulttuurihankkeelle.

Mitali on mahdollista ostaa Monnarilta, Hotel Kurikasta, sekä Kurikan Infosta. Mitali on myös mahdollista tilata postitse toimitettuna, jolloin postituskustannukset 10€ lisätään mitalin hintaan. Samoilla kustannuksilla onnistuu myös useamman mitalin tilaaminen, joten kannattaa kerralla tilata useampi.

MITALIN VOI TILATA MYÖS VIEREISEN LINKIN KAUTTA: Muistomitalin tilauslomake

Mitalin tiedot

  • Halkaisija: 70mm
  • Korkeus: 10mm
  • Paino: 233gr
  • Valmistusmateriaali:
  • Hinta: 50€

Mitalin myyntiesite ja kuva mitalista linkissä:

Muistomitalimainos.pdf