Jalkapallojuniorit palkittiin Kampuksella 9.10.-19
6.11.2019 20:47 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Jalkapallojuniorit palkittiin Kampuksella 9.10.-19

9.10 järjestettiin Kampuksen hienoissa puitteissa jalkapallojaoston päätöstilaisuus, palkintoja oli jakamassa hienoissa olosuhteissa SJK:n edustusjoukkueesta Kapteeni Mehmet ”Mehu” Hetemaj sekä Obed Malolo.

Kurikassa pelattiin kaudella 2019 jalkapalloa 6 juniorijoukkueen voimin.

Uutena joukkueena aloitti 2009 syntyneiden riehakas poikaporukka jota luotsasi ansiokkaasti vuoden valmentajana palkittu Mikko Markkila. Joukkueessa oli poikia 3 eri ikäryhmästä, ( 2009 -2011). Pojat pelasi nousujohteisesti ja kaudesta jäi huippusuorituksina mieleen yksi voitto sekä yksi tasapeli. Suurin osa pelasi siis kaksi vuotta vanhempia vastaan joten hieno työnäyte joko porukalta. Ensi kaudelle 2011 syntyneet saavat oman valmentajan mahtavasta päästä kun Ella Viljanmaa hyppää valmennuspenkin taakse. Haasteet jatkuvat koska 2009 syntyneiden joukkueesta runkopelaajista osa siirtyy muihin maisemiin, paras maalintekijä sekä pari muuta, joten myös ensikaudella lähdetään kovalla treenaamisella haastamaan isompia! Toivottavasti myös valmennuspuolelle sekä Jojo hommiin saadaan apuja koska nämä pojat on ihan huikean hyviä tyyppejä! Joukkeesta palkittiin poikia seuraavasti. Kiertopalkinnolla 2009ikä-luokasta Leo Säntti, 2010 ikäluokasta Topi Plosila ja 2011 ikäluokasta Elmeri Mansikkaharju muut palkinnot menivät Leevi Vainionpäälle, Veeti Markkilalle sekä Leevi Kytölälle. Tulevaisuuden tähtenä palkittiin 52 maalia kauden aikana mättänyt Luukas Blommendahl joka pelasi myös 2008 sekä 2007 joukkueessa.

2008 syntyneiden joukkue pelasi piirisarjan 3-divarissa myös nousujohtoisen kauden ja loppua kohden voittoja tuli jo hyvään tahtiin. Joukkueen runko on pieni mutta laadukas, ja aktiivisella talviharjoittelulla siitä on mahdollisuus saada irti vieläkin enemmän. Joukkuetta valmensi Mika Pohja sekä Timo Kankaanpää. Ensi kaudella joukkue täydentyy muutamalla uudella pelaajalla sekä valmennuspuolelle saadaan myös lisäapuja. Joukkueesta palkittiin kiertopalkinnolla Niilo Varin, muut palkitut olivat Eero Kankaanpää sekä Felix Lake.

2007 syntyneiden poikien kausi oli raskas pitkä mutta menestyksekäs. Kohokohtana Vaasa-cup johon joukkue osallistui ensimmäistä kertaa. Saimme nauttia helteisistä ilmoista mukavasta seurasta sekä yhteisöllisyyden tuomasta riemusta ja ”vähän” kylmästä merivedestä J. Joukkue pelasi piirisarjassa 21 peliä ja sijoituksemme vaihteli, ja oli kovassa 2 divarissa 3 ja 6 sijan välillä. Joukkue voitti enemmän kuin hävisi ollen koko kurikan menestynein jalkapallojoukkue.Menestyksen mahdollisti erittäin sitoutunut joukkue, pelaajia oli peleissä lähes kaksi kentällistä ja omien paikkojen pelaaminen onnistui ajoittain erittäin hienosti. Tässä joukkueessa pelaa monta pelaajaa joista kuullaan vielä paljon, ja heistä on iloa kurikan ryhdille vielä pitkäksi aikaa. Joukkueesta palkittiin kiertopalkinnolla Elias Kivistö, muut palkitut olivat Aatu Viljanmaa, Aapo Koivuniemi sekä Pyry Välimäki sekä Daniel Suomu.

2006 syntyneiden joukkueen pelit alkoivat luistaa syyskaudella hyvin, ja koko kesän ottelut olivat tiukkoja. Porukka hitsautui yhtenäiseksi ja joukkueen henki oli hyvä. Kesän kohokohta oli Vaasa-cup jonne joukkue osallistui nyt toisen kerran. Joukkueesta moni pelaa myös aktiivisesti jääkiekkoa ja sen huomasi väkevänä fyysisenä pelinä. On erittäin hienoa että nuoret miehenalut urheilevat monipuolisesti. Joukkueesta palkittiin kiertopalkinnolla Eerik Vuorenpää, muut palkitut olivat Kristian, Venni, Arsi Ala-Mieto, sekä Joel Keväänranta

2005 syntyneiden joukkue pelasi kovasti erilaista ”isojen poikien” 11x11 joukkueen peliä ensimmäistä vuotta. Valmennuksessa oli kokenut ja pidetty Kai Hautala jonka taidot hitsata porukka yhteen ovat ilmiömäiset. Apuna hääri myös Ilmajoen vahvistus kun Topi Luoma kävi ahkerasti jeesimässä. Yhdessä joukkuejohtaja Riikka Pihlajan kanssa he saivat avainpelaajien loukkaantumisista kärsineen ryhmän pelaamaan hienon ja kokemusrikkaan kauden ja joka jätkä saa olla itsestään ylpeä! Joukkueesta palkittiin Samuel Hautala, Jonne Leppinen, Arttu Tuomisto, sekä Varin Samu.

Tytöt pelasivat hienon kauden, kausi oli nousujohteinen. Paljon vuoden aikana tehtiin töitä, treenattu ja nautittu työn tuloksista. Kohokohtina olivat ainakin viimeisen pelin rökäkevoitto sekä kauden aikana voitto sarjan kärkijoukkueesta. Tytöt ovat kuuliaisia, oppivaisia sekä ahkeria ja taitavia kentällä. Joukkue oli pieni, itsenäinen ja koostui isosta ikähaarukasta tosin kuin moni muu vastustaja jotka olivat koonneet yhteisjoukkueita eri seuroista. Tytöistä palkittiin kiertopalkinnolla Viivi Leppiniemi, Kiia Säntti. Muut palkinnot menivät Ella Huuskoselle sekä Annastiina Sakarille.

Miesten joukkue pelasi 6-divisioonaa kahden joukkueen voimin, Ryhti Experience luotti kokemuksen voimaan ja toinen joukkue ajoi hyvällä menestyksellä sisään omia junioreita. Molemmat joukkueet pelasivat viihdyttävää futista ja varsinkin kotipeleissä oli kova tekemisen meininki. Valmennuspuolella Juho Hakala, Topi Luoma, Miro&Mika Jyrä tekivät hienoa duunia!.

Vuoden Valmentajana siis palkittiin Mikko Markkila. Vuoden tuomari oli Johanna Männistö sekä vuoden futisperhe Luoman Perhe Ilmajoelta.

Lopuksi jaosto haluaa kiittää kaikkia päätösjuhlassa auttamassa olleita talkoolaisia sekä kauden aikana kentänlaidalla olleita vanhempia tuesta. Ilman teitä tämä kaikki ilo jalkapallon ympärillä ei olisi mahdollista!

MB


   
Lisää uutisia
Kurikan Ryhti ry
«  Syyskuu   »
Kategoriat