Ryhdin kiri ei riittänyt kotiottelussa.
Julkaistu: 24.02.2019 00.00

KuRy - APV 3-5 (1-1, 0-3, 2-1)

Ryhti joutui kovan kirin jälkeen taipumaan vahvalle Alavudelle, jonka toisen erän onnistumiset olivat meille liikaa.

Ensimmäinen erä oli rikkonainen ja paikkoja maalintekoon riitti kummallakin. Ryhti avasikin maalihanat ajassa 7:43, kun Janne "ST" Salo-Tuiskun ja varsinkin Däni Lazebniksin erinomaisen syötön jälkeen Ville "Peris" Perälä pääsi kiskaisemaan kiekon aivan vierasjoukkueen maalin ylähyllylle. Ryhti sai erän edetessä myös kokeilla rangaistuslaukauksella johdon lisäämistä, mutta tällä kertaa vastustajan maalivahti veti pidemmän korren. Muutenkin meillä oli useita laadukkaita paikkoja, mutta maalit päätettiin jättää playoffeihin. Erän lopulla vastustaja pääsi tasoittamaan ottelun vähän onnekkaasti, sillä Anssi "OJ" Ojanperän torjunnan jälkeen kiekko kimmahti meidän pelaajan jalasta maaliin. Valitettavan tuttua tuuria. Tauolle 1-1.

Toisessa erässä kaveri oli parempi ja vastasi myös maalinteosta, kolmesti. Olihan meilläkin jälleen paikkamme, mutta kuten jo totesin --> säästellään. Kotiyleisö aisti myös tuomarikaksikon ja APV:n illalla luvassa olevan yhteisen saunaillan ja kommentoikin osaa tuomioita hyvin kärkkäästi. Muuta en sano. 1-4 Tauolle.

Kolmas erä oli meidän. Takaa-ajo tuottikin nopeasti tulosta, kun pelikellon näyttäessä 42:13 Janne "ST" Salo-Tuisku pääsi laukomaan kiekon sinne samalle ylähyllylle, minne isoäiti laittaa piparilaatikon piiloon. Tähänkin maaliin upean syötön tarjoili Däni Lazebniks. Tästä vain reilun kolmen minuutin kuluttua itse Latvian lahja Kurikkalaiselle jääkiekkolle pääsi luistelemaan nokikkain maalivahdin kanssa ja nosti kiekon sille samalle hyllylle Perälän ja Salo-Tuiskun jo maaliin menneiden kiekkojen viereen. 3-4. Vaikka seuraavan 15 minuutin ajan paikkoja oli tasoittaa ottelu ja tunteet kävivät kuumana, ei kotijoukkue ja -yleisö saanut haluamaansa, vaan kaveri iski viidennen maalin tyhjiin. 3-5.

Parhaana pelaajana meiltä palkittiin odotetusti Däni Lazebniks. Hieno ottelu jälleen kerran 1+2 tehoilla pelanneelta Däniltä. Myös Vilho "Vili, Myhi, Myhinpoika" Yli-Hannuksela palkittiin ansaitusti kotijoukkueen taistelijana. Lienee peritty ominaisuus.

Tänään jatketaan Pietarsaaressa runkosarjan viimeiseen otteluun. Nyt on varmistunut, että tämän päiväinen vastustajamme Jeppis on myös samalla ensi viikolla alkavissa playoffeissa vastustajamme! Haetaan asetelmia.

Pakkomuistutus! Perjantaina Kurikassa playoffkiekkoa kello 1830 alkaen, KuRy - Jeppis. Liput 7e / 5e. Luonnollisesti kausikorttien virta loppui runkosarjan viimeiseen kotiotteluun, joten ottakaa rakkaat ystävät käteistä mukaan!