Ryhdille yksi piste rankkarien jälkeen.
Julkaistu: 05.02.2019 00.00

KuRy - IFK Lepplax vl. 3-4 (1-1, 2-0, 0-2, 0-0, 0-1)

Lauantaina 2.2. Kurikan Ryhti koki todella kovia, kun 3-1 johto vaihtui voittolaukauskilpailun jälkeen 3-4 tappioksi. Hyvin, hyvin raskas tappio.

Ottelun alussa vieraat veivät peliä ja pääsivät johtoon, mutta mitä pidemmälle erä meni, niin sitä paremmin Ryhti otti pelistä otetta. Hienon omistalähdön jälkeen Däni Lazebniksin ja varsinkin Harri "Hepa" Huhtasen loistavan esityön päätteeksi Ville "Peris" Perälä pääsi napauttamaan Ryhdin tasoihin. Tauolle 1-1.

Toisessa erässä Ryhti nosti pykälää vielä asteen ja pääsi todella kuskin paikalle. Erän alkuun ylivoimalla ajassa 21:34 Tommi "Tombo" Huhtasen ja Janne "S-T" Salo-Tuiskun syötöistä Eero "Eero" Laurila pääsi iskemään laatan pussiin ja Ryhdin johtoon. Erän lopulla Ryhdille tarjottiin vielä ylivoimaa ja tätä paikkaa ei hukattu. Iikka "Nassikka" Haapoja pisti maskin takaa liikkuvat taakse ja laukoi limpun vastustajan maalivahdin patjan yli reppuun. 3-1. Näistä lukemista siirryttiin myös taukojuomille.

Kolmas erä olikin synkkä. Ensin taisteltiin viidellä kolmea vastaan alivoima alta pois kuleksimasta, mutta erän puolivälissä neljällä neljää vastaan pelatessa kaveri käytti meidän hyvin valitettavan harhasyötön hyväkseen ja kavensi pelin lukemiksi 3-2. Tästä vain neljä minuuttia myöhemmin kaveri käytti myös vastahyökkäyksensä hyväkseen ja tasoitti pelin kolmeen kolmeen. Ottelun lopulla meillä oli vielä muutama loistava mahdollisuus siirtyä johtoon ja naulata peli, mutta näitä paikkoja kun ei käytetty hyväksi niin siirryttiin jatkoajalle 3-3 lukemissa. Molemmille yksi piste.

Kun jatkoajalla kumpikaan joukkue ei saanut maaleja aikaan niin siirryttiin pilkuille. Näissä Ryhti jäi maaleitta ja kaveri iski tarvittavat, joten peli oli ohi. 3-4.

Parhaana Ryhdiltä palkittiin Däni Lazebniks. Itse tahdon vielä erikseen kiittää harvinaisen kannustavaa kotiyleisöä. Kiitos.

Saa nähdä miten tärkeä tämä yksi piste on, kun runkosarjaa on jäljellä meidän osalta enää neljä ottelua ja takana hengittävät kauhavalaiset ovat kolmen pisteen päässä.

Ensi viikolla pelataan kahdesti, kun ensin perjantaina kohtaamme vieraissa juurikin Kauhavan Hela-Kiekon ja sunnuntaina kotona vastaan astelee Lapuan Virkiä. Kotiottelun ottelutapahtuma alkaa tutusti kello 1630.