SeuraJulkaistu: 11.10.2018 00.00

Hiihtäjäpatsas - osallistu hankkeeseen!

HIIHTÄJÄPATSAS KURIKKAAN

Ajatus Juha Mieto –näköispatsaasta on hautunut Kurikassa jo pitempään, ja keväällä 2017 hiihtäjäpatsaalle saatiin myös Juha Miedon henkilökohtainen suostumus. Kurikassa Hiihtäjäpatsaalle on laaja kannatus urheiluseurojen ja kotiseutu-, veteraani ja reserviläisyhdistysten taholta.

Tavoitteena on toteuttaa Kurikan keskustaan tunnistettava veistos. Hiihtäjäpatsaan keskeisenä ideana on tuoda esille Juha Miedolle keskeisiä elämänarvoja, kuten pohjalaisuus, periksiantamattomuus ja terveellisten elämäntapojen edistäminen. Hiihtäjäpatsaasta tullaan järjestämään suunnittelukilpailu.

Patsas julkistetaan 2.5.2020. Samaan aikaan yleisurheilun maastojuoksun suomenmestaruuskisojen kanssa. Onkin odotettavissa, että julkistamistilaisuuteen saapuu runsaasti mediaa ja yleisöä. Yrityksille ja yhteisöille tämä hanke antaa erinomaisen mahdollisuuden profiloitua perinteikkään hiihtopersoonan ja hänen edustamiensa urheilullisten ja liikunnallisten arvojen tukijana.

Juha Miedon patsas tulee olemaan suosittu matkailukohde, ja pystyy näin tarjoamaan yhteistyökumppaneille laajasti kansallista ja kansainvälistä näkyvyyttä ja positiivista julkisuutta.

NYT ON MAHDOLLISUUS OSALLISTUA PATSASHANKKEESEEN OSTAMALLA TUKIMITALI MONNARILTA. MITALIN HINTA ON 50 €.

MITALIN VOI TILATA MYÖS VIEREISEN LINKIN KAUTTA: Muistomitalin tilauslomake