Hiihtäjäpatsas - osallistu hankkeeseen!

HIIHTÄJÄPATSAS KURIKKAAN

Ajatus Juha Mieto –näköispatsaasta on hautunut Kurikassa jo pitempään, ja keväällä 2017 hiihtäjäpatsaalle saatiin myös Juha Miedon henkilökohtainen suostumus. Kurikassa Hiihtäjäpatsaalle on laaja kannatus urheiluseurojen ja kotiseutu-, veteraani ja reserviläisyhdistysten taholta.

Tavoitteena on toteuttaa Kurikan keskustaan tunnistettava veistos. Hiihtäjäpatsaan keskeisenä ideana on tuoda esille Juha Miedolle keskeisiä elämänarvoja, kuten pohjalaisuus, periksiantamattomuus ja terveellisten elämäntapojen edistäminen. Hiihtä-jäpatsaasta tullaan järjestämään suunnittelukilpailu.

Hiihtäjäpatsas on tarkoitus julkistaa kesällä 2020. Samaan aikaan yleisurheilun maastojuoksun suomenmestaruuskisat kanssa. Onkin odotettavissa, että julkistamistilaisuuteen saapuu runsaasti mediaa ja yleisöä. Yrityksille ja yhteisöille tämä hanke antaa erinomaisen mahdollisuuden profiloitua perinteikkään hiihtopersoonan ja hänen edustamiensa urheilullisten ja liikunnallisten arvojen tukijana.

Hiihtäjäpatsas tulee olemaan suosittu matkailukohde, ja pystyy näin tarjoamaan yhteistyökumppaneille laajasti kansallista ja kansainvälistä näkyvyyttä ja positiivista julkisuutta.
   
Lisää uutisia
Kurikan Ryhti ry
«  Syyskuu   »
Kategoriat