26
MAR
17.00
Edustus, 2-divisioona, Keskimaa, lohko 3

Ryhti - Kraft  

Kurikan jäähalli

Ryhti kohtaa lauantaina Kraftin kotikentällä!

Kertaalleen kauden aikana runkosarjassa kohdanneet Ryhti ja Närpiön Kraft kohtaavat tulevana lauantaina toistamiseen. Ensimmäinen kohtaaminen oli kurikkalaisjoukkueelta paha ohipeli, eikä pelistä jäänyt mitään muuta kotiin vietävää, kuin kova halu parantaa. Lauantaina kohtaavat sarjan kaksi vähiten otteluita pelannutta joukkuetta, kun kotijoukkueella pelejä on kertynyt kahdeksan ja Närpiöläisvierailla otteluja on yksi enemmän eli yhdeksän. Ryhti majailee sarjataulukossa sijalla viisi, kahdellatoista pisteellä ja Kraft kuudellatoista pistellä sijalla kolme. Lauantaina siis pelataan taas tärkeistä pisteistä, joilla sarjataulukosta olisi mahdollisuus ottaa päänahkoja ja nousta sijoituksissa korkeammalle! Joukkueen puolustaja Tomi Siekkinen painottaa, että kotikaukalossa pitää olla valmiina ennen kaikkea Kraftin tulosyksikön hyökkäyspeliin.

- Ensimmäinen peli Kraftia vastaan Närpiössä oli kaukana parhaasta mihin pystytään. Tulevaan peliin pitää olla lataus tapissa heti lämmittelystä lähtien. Tiiviisti kovalla jalalla, kaikki ylimääräinen aika vastustajalta pois ja maalipaikat, kun käytetään viime viikkoa paremmin hyväksi, niin pisteet jäävät kyllä Kurikkaan, Siekkinen ennakoi.

Ilari Lehto muistuttaa, että Kraft on pelannut runsasmaalisia otteluja, joissa molemmat joukkueet ovat mättäneet roppakaupalla maaleja. Ryhti taas päinvastoin on sekä tehnyt että päästänyt vähiten maaleja sarjassa ja pelit ovat olleet maalin tai kahden pelejä.

- Tulevaan viikonlopun ottelussa Närpiötä vastaan pitää joukkueen pystyä pelaamaan omalla tasolla. Viime kohtaaminen oli meiltä vähältä sanottuna ohipeli. Kraft on pelannut todella runsasmaalisia pelejä kaudella, joka osoittaa, että joukkue on hyvä maalinteossa, varsinkin ylivoimalla. Toki myös omiin on mennyt maaleja paljon. Meidän pitää pystyä paineistamaan hyökkäysalueella, kun paikka on ja sitä kautta jatkopeleistä luoda maalintekopaikat. Viisikon tiiveys läpi kentän yleensäkin pitää toimia ja ne takapaineet, ne ovat tärkeitä ja isossa roolissa pelissä kuin pelissä! Omissa pitää iskeä nopeasti ja lähiavut viiveettömiä, jolloin on mahdollisuus kääntää. Mitä vähemmän ollaan omissa, sitä enemmän on energiaa luoda maalipaikkoja toisessa päässä, Lehto tuumii.