12
MAR
17.00
Edustus, 2-divisioona, Keskimaa, lohko 3

IKK - Ryhti   

Kruunupyy

Hirvilauma matkaa IKK:n vieraaksi Kruunupyyhyn!

Sarja-avauksessa kotiottelussa kertaalleen jo tällä kaudella kohdanneet Ryhti ja IK Kronan pelaavat lauantaina kauden toisen vastakkaisen ottelunsa. Kotiluolassa 6–4 tulokseen päättyneen ottelun jälkeen IKK:n pelit lähtivät hieman yskähdellen käyntiin, mutta viime aikoina otteet ovat parantuneet roimasti ja pisteitäkin on alkanut tulla tasaisesti. Viikon otteluun IKK lähtee sarjataulukon sijalta seitsemän, kun taas Ryhti sijaa ylempää joukkueiden ollessa tasapisteissä. Sarjassa ottelumäärät eivät kuitenkaan mene joukkueiden välillä tällä hetkellä tasan, vaan otteluja on joukkueiden välillä kertynyt kymmenen ja kuuden ottelun välillä. Viime kauden pudotuspeleissä IK Kronania vastaan tehokkaana ollut Akseli Lehto odottaa lauantain ottelusta tasaista vääntöä, joka ratkeaa pienin marginaalein.

- Ekassa pelissä saatiin suurimmaksi osaksi toteutettua omaa pelitapaa ja sitä kautta saatiin hyvän väännön jälkeen kolme pistettä. Kun kiekko lauantaina tippuu jäähän, on heti oltava hereillä, nyt on pariin kertaan katsottu mitä tapahtuu, jos ei olla. Kaksi voitettua vieraspeliä alla, joten lähtökohdat matsiin ovat hyvät. Viime kauden perusteella tasainen peli tiedossa, varsinkin kun IKK pelaa tiiviisti kotonaan, niin virheistä pitää rokottaa heti ja omat virheet pitää saada minimiin. Kurinalaisella pelillä saadaan jatkettua vierasvoittoputkea! Lehto tuumii.

Valmentaja Aki Kulkula teroittaa, että Ryhdin kauden avausottelussa vastassa ollut IKK on varmasti edellistä kohtaamista vaarallisempi, sillä molemmat joukkueet hakivat vielä tuntumaa peleihin.

- IKK:n kausi lähti nihkeästi käyntiin, mutta viime otteluissa he ovat parantaneet selvästi otteitaan. Helppoa iltaa ei varmasti ole Kruunupyyssä odotettavissa. Kotijoukkueen ylivoima on ollut viime aikoina todella tehokas, joten turhat kakkoset pitää pystyä karsimaan ja pystyä puolustamaan hyvällä liikkeellä koko ajan. Kruunupyyn pieni kaukalo asettaa myös tietyt vaatimukset, keskialue on tosi lyhyt, joten molemmilla siniviivoilla vaaditaan nöyryyttä. Hyökkäys pelaaminen täytyy olla myös suoraviivaista ja koko ajan pitää pystyä luomaan painetta maalille. Viime viikot joukkue on tehnyt hyvin töitä treeneissä, sama asenne, kun saadaan peliin mukaan, niin tulos on varmasti sen mukainen. Luottavaisina lähdetään lauantain koitokseen, Kulkula päättää.

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Kurikan Ryhti ry
c/o Yrityspalvelu Junikco Oy
Kurikantie 4, 61300 Kurikka

Y-tunnus: 0209072-4

kurikan.ryhti@netikka.fi