P15 kakkonen syksy 2/6
Julkaistu: 09.08.2022 09.09

P15 kakkonen kaksi ensimmäistä.

31.7 Kalajoki K-Pallo- Kury 6-1

Syksyn ensimmäinen sarjapeli matkustettiin Kalajoelle K-Pallon vieraaksi. Pitkän linja- automatkan päätteeksi Kurikkalaiset olivat hätää kärsimässä Kalajokelaisten pyörittäessä peliä ensimmäisellä puoliajalla. K- pallon peli oli nopeaa ja laadukasta syöttelyä, hyvää tilankäyttöä. Puoliajalle mentiin 3-1 tilanteessa, mikä oli meille pieni puolustus voitto.

Syystä tai toisesti peli muuttui toiselle puoliajalle. Peli pysyi pääosin Kalajokelaisten päässä ja vain Kurikkalaisten kehno viimeistely pelasti Kalajokelaiset. Vastustajan nopeat vastahyökkäykset sen sijaan tuottivat vielä kolme lisämaalia Ryhdin verkkoon.

7.8 Kurikka KuRy- K-Pallo 4-1

Viikon päästä Kalajoelta saavuttiin Kurikkaan pelaamaan. Toinen kohtaaminen jatkui siitä mihin edellinen jäi. Ryhti hyökkäsi ja piti palloa, K-Pallo puolusti ja yritti nopeilla vastahyökkäyksillä rikkoa Ryhtiläisten puolustuksen. Yhä edelleen Kurikkalaisten viimeistely maalipaikoissa ontui, mutta onnistuimme kuitenkin neljä palloa toimittamaan perille asti.

KuRyn ja K-Pallon kohtaamiset tältä syksyltä on nyt pelattu. Seuraavaksi kohdataan Ik pariin otteeseen, ja lopuksi myös GBK kaksi kertaa.