P15 Kakkonen kevät toinen kierros
Julkaistu: 18.07.2022 18.28

P15 Kakkonen kevät toinen kierros

P15 Kakkonen

P15 kakkosen kevään toisiin kohtaamisiin lähdettiin Ryhtiläisten sarjajohdossa. Kurikkalaisten tavoitteena toiselle kierrokselle oli pitää sarjan kärkisija ja voittaa ensimmäistä kertaa sarjansa.

8.6 Koskenkorva IK-KuRy 1-0

Ik: n toinen joukkue vetäytyi P15 ykkösestä ja siellä pelanneet pojat siirtyivät kakkosen joukkueeseen. Vahva Ilmajokelainen joukkue pyöritti peliä pääsääntöisesti Ryhtiläisten päässä, mutta Kurikkalaiset saivat pidettyä heidät poissa maalintekopaikoilta. Toisaalta myöskään Ryhdin hyökkäykset eivät tuottaneet tulosta. Viimeisten minuuttien sekasotku Kurikan maalilla tuotti Ilmajokelaisille voittomaalin, ja ottelu päättyi lukemiin 1-0


27.6 Kurikka KuRy- Kanu/YJ3 8-1

Ik pelin jälkeen oli yli kahden viikon tauko, joka tuntuu todella pitkältä joukkueelle, jolla yleensä on ollut kesäisin pelejä paljon. Toisaalta ehkä pelien harvempi tahti sopii paremmin kesään, jonka pelejä varjostavat rippikoulu ja yhä mukana pyörivä korona. Pienen pelaajamassan kanssa takunnut Kanu saapui vieraaksemme Kankaan kentälle. Ottelun kuvio oli selvä alusta alkaen, Ryhti hyökkäsi ja Kanu pyrki puolustamaan omaa maaliaan ja luomaan vastahyökkäyksillä vaarallisia tilanteita Kurikkalaiset kenttäpuoliskolle. Ottelu päättyi lukemiin 8-1.


6.7 Kurikka KuRy-Karhu 15-2

Ryhtiläisen sarjan viimeiseen peliin vastustajaksemme yleisurheilukentälle saapui Kauhajoen Karhu. Joukkueiden edellinen kohtaaminen oli ollut tiukka, mutta nyt pelin painopiste oli Karhulaisten puolustusalueella, ja vain satunnaisten hyökkäysten muodossa Kurikkalaisten päädyssä. Nämä satunnaiset hyökkäykset tuottivat kuitenkin kaksi maalia, ottelun päättyessä lukemiin 15-2.

Kevään toinen kierros saatiin päätökseen ja KuRy voitti sarjansa yhden maalin erolla IK:n. Kolmanneksi tuli Karhu ja neljäs oli Kanu. KuRy sai sarjavoittonsa ansiosta mahdollisuuden nousta syyskierrokselle ykköseen, mutta jätimme mahdollisuuden käyttämättä ykkösen yli- ikäisyyksiä rajoittavan säännön takia. Syyskierrokselle yhdistetään kakkosen sarjat C1 ja C2, joka tarkoittanee pelejä muutamaa vähän eksoottisempaa vastustajaa vastaan. Koska Karhu ja Kanu vetäytyvät kokonaan sarjasta, syksyllä yhdistetyssä sarjassa tulee olemaan Ilmajoen IK, Kurikan Ryhti, Kokkolan GBK ja Kalajoen K-Pallo. Ja jälleen kerran kaikki vastustajat kohdataan kahdesti. Sarja pyörähtää käyntiin heinäkuun lopulla.

J.Kohtala