KURIKKALAISET JUNIORIT JYMYSSÄ.

2.5.2018Lauantaina 28.4 ja su 29.4 Kurikkalaisten junioreiden oli aika suunnistaa Seinäjoki Areenalle, Nurmon Jymy turnaukseen. Kurikan Ryhdistä oli matkassa 6-joukkuetta, mutta Kurikasta oli ennätysmäinen osallistuja joukko yhteensä 12 joukkuetta. Lauantai aamu alkoi kirkkaana  ja hyvä henki oli päällä. Pelejä pelattiin ja hauskaa oli. Jymy turnaus on ikään kuin lähtölaskenta Power Cup:iin.

Turnauksessa oli joukkueita 122 ja pelejä pelattiin kolmessa paikassa. Seinäjoki Areenan B-halli osoitti toimivuutensa.

Kurikan joukkueiden mitalistit; Ep-super JaJa 3/10, Dp- tsemppi JaJa 3/4, Ft JaJa 3/26, Et

 tiikeri JU 3/17, Dt tsemppi JU 3/14. (tm)

Ryhdin lentopallopoikien mahtava kauden päätös

Ryhdin E-pojissa on harjoitellut ahkerasti koko kauden yhdeksän 8-10 vuotiasta poikaa. Kausi on ollut kivinen ja opettavaisia otteluita, sekä harjoituksia täynnä. Keväällä kova työ palkittiin, kun sarjan päätöspeleissä Ryhti B joukkue voitti E-poikien tsemppisarjassa kultaa. Pojat pelasivat kauden sarjapelit kahdessa joukkueessa ja Ryhti A:n sijoitus oli kahdeksas.

Viime viikonloppuna oteltiin kaksipäiväinen Jymy-lentis turnaus Seinäjoki areenalla. Tähän turnaukseen pojat lähtivät yhdellä joukkueella ja taitonsa näyttämällä lohkesi heille E-poikien tsemppisarjassa neljäs sijoitus. Tämä oli osalla pojista kauden päätös turnaus, mutta neljä pojista lähtee vielä kokeilemaan siipiään 7.-10.6.2018 järjestettävään Power Cup-turnaukseen Kuopioon.

Pojat edustavat tällä hetkellä ainoana poikajoukkueena Kurikan Ryhtiä lentopallossa. Pojat ottaisivat ilomielin vastaan uusia joukkuekavereita, samoin tilaa löytyy myös tyttöjen eri-ikäisistä joukkueista. Tiedot joukkueista ja valmentajista löydät Kurikan Ryhdin verkkosivuilta.  (ah)