Kurikkalaista junnujalkapalloa
Julkaistu: 02.10.2021 15.24

Kurikkalaista junnujalkapalloa

Kurikan Ryhdin juniorijalkapallojoukkue P11(2010- syntyneet) pelasi kesällä Palloliiton läntisen alueen sarjaa, joukkue koostuu pääosin 2010- syntyneistä, mutta mukana on lisäksi muutamia 2009- syntyneitä yli- ikäisyysluvalla. Palloliiton sarjan lisäksi joukkue osallistui jo toistamiseen TUL:n Pohjanmaan piirin järjestämään harrasteliigaan, jota on pelailtu kesäisin ja talvisin. Sarjassa 4-5 joukkuetta pelaa päivän aikana toisiaan vastaan lyhyitä, noin 25min pelejä. Sarjan tarkoituksena on tehdä harrastamisesta vähemmän totista, lisäksi uusille harrastajille harrasteliiga on ollut helpompi paikka kokeilla joukkueen mukana olemista. Toisaalta harrasteliiga mahdollistaa joukkueille kevyitä, lyhyitä pelejä pitkän talven aikana, kun kesän nurmille on toivottoman pitkä aika.

Kolmen talvisen Seinäjoen Elisa- Monitoimihallilla pelatun sisäpeliturnauksen jälkeen siirryttiin pelaamaan ulkonurmille Palloliiton sarjaa ja Tul:n harrasteliigaa.

Kesällä harrasteliigaa pelasi kolmessa eri ikäluokassa 15 joukkuetta, samaan sarjaan P12 (2009-syntyneet) KuRyn kanssa osallistuivat Seinäjoen Sisu ja SJK, Lapuan Ponnistus ja Soinin Sops. Kukin joukkue järjesti vuorollaan turnauksen, jossa sarjan joukkueet pelasivat keskenään.

KuRy järjesti omansa heinäkuun alussa yleisurheilukentällä.

Sarjan viimeiset pelit pelattiin näyttävissä puitteissa Seinäjoen Oma SP-stadionilla syyskuun lopussa.

Syksyn myöhäinen ajankohta alhaisine lämpötiloineen ei nappuloissa ja punaisissa pelipaidoissa kentälle mennyttä toistakymmenpäistä Kurikkalaista joukkuetta haitannut. Tunnelma oli korkealla pelaamaan pääsemisestä ja toisaalta turnaus oli myös kesän viimeinen pelitapahtuma.

Joukkue hävisi täpärästi turnauksen ensimmäisen pelin Sops:lle 0-1, mutta voitti seuraavassa pelissä Sisun ja heti perään SJK:n. Päivän viimeinen peli päätyi Ponnistuksen kanssa tasan.

Pelien loputtua, auringon pilkistäessä pilvien takaa, pelaajille jaettiin mitalit.

Kausi on nyt takana ja pienen tauon jälkeen siirrytään harjoittelemaan sisätiloihin monnarille, Ilmajoen kuplahallille ja koulun saliin. Ja odottamaan harrasteliigan talven ja tulevan kesän mittelöitä mukavassa seurassa.

Joukkue kiittää valmentajia ja joukkueenjohtajaa pitkästä kaudesta.

Lisäksi joukkue toivottaa tervetulleiksi mahdolliset uudet harrastajat, jotka haluisivat tulla kokeilemaan joko tässä sakissa pelaamista tai muissa poika- tai tyttöjoukkueissa. Rohkeasti mukaan.

www.kurikanryhti/jalkapallo/pojat 11

J.Kohtala


Seuran uusimmat

Kurikan Ryhti ry
c/o Yrityspalvelu Junikco Oy
Kurikantie 4, 61300 Kurikka

Y-tunnus: 0209072-4

kurikan.ryhti@netikka.fi