Julkaistu: 27.04.2021 22.14

KAUSI ALKAMASSA: EDUSTUS KÄYNNISTELEE KONEITAAN

Kurikan Ryhdin Jalkapallon Miesten Edustusjoukkue on treenaillut kaikessa hiljaisuudessa jo maaliskuusta alkaen, kun Futsalkausi keskeytyi koronarajoitusten johdosta.

Monnarin salissa joukkue on tehnyt pieniä treenejä ja loppuun pientä pelailua. Kevään alussa ja auringon paistaessa Miesten Edustusjoukkue on pelaillut YU-kentän pesiskentällä pienellä, mutta tehokkaalla pienryhmällä. Joukkue on myös käynyt muutamia kertoja Ilmajoen Myötätuuliareenalla ottamassa tuntumaa rouhepintaan.

Edustusjoukkue on hiukan muuttunut. Pelaajista Jukka "KreikkalainenPatsas" Hakala lähti opintojen teille, ja siinä samalla vaihtoi lajia rugbyyn. Havuluodon Arttu ei ole paikkakunnalla, ja jännityksellä odotetaan käykö sama myös velipojalle Kaapolle. Mikael "Kevis" Keväänranta on huippukunnossa, tosin ei jalkapallossa vaan pro bodybuildauksessa. Juha Luoma lähti opiskelemaan ja samalla pelaamaan Vaasaan. Omar Touray on kiinni töissään, mutta treenailee ryhmän mukana, kun ehtii. Jerry Liinavuori on palannut kotipaikkakunnalleen. Arttu Hietikko-Kaukolan pelireissulla saama nilkkavamma ei ole parantunut tarpeeksi. Rinta-Nikkolan Sameli ja Jaakko Ala-Korpela ei jatka pelaamista. Oskari Havuluoto, Aleksanteri Pakka jatkavat joukkueessa, mutta treenaajien statuksella.

Teemu Havimäki ja Veikka Risku jättävät joukkueen heinäkuussa, kun lähtevät suorittamaan varusmiespalvelua.

Uusia tulijoita joukkueeseen on saatu. Karim Bakti, Jussi Lakso (VIFK), Topi Luoma (VPS-j), Markus Rajamäki (Sjk), Arttu Tuomisto, Samu Varin, Leevi Vuorinen.

Lisäksi muutamia muita pelaajia on edelleen kiikarissa; eli sopimusneuvottelut ovat kesken.

Runko on kuitenkin jo tällä hetkellä hyvä, kehittyvä, innokas.

Uusimpien koronauutisointien tullessa viime perjantaina esiin, että kausi aloitetaan 15.5. jälkeen. Se antaa joukkueelle aikaa vielä treenata yhdessä ja aikaa rakentaa uutta lukua tämän kauden osalta. Lisää uutisointeja on tulossa, kun tästä saadaan kunnolla homma käyntiin.



Kurikan Ryhti ry
c/o Yrityspalvelu Junikco Oy
Kurikantie 4, 61300 Kurikka

Y-tunnus: 0209072-4

kurikan.ryhti@netikka.fi