Ryhdin hyvä alku ei tuonut pisteitä.
Julkaistu: 03.10.2021 18.04

MIF - KuRy 6-2 (1-1,2-0,3-1)

Ryhdin jääkiekon edustusjoukkue matkasi lauantaina 2.10.-21 MIF:n vieraaksi Maalahteen 2. divisioonan toisessa ottelussaan. Jalkeilla saatiin kolme kenttää, muutamasta puolustuspään poissaolosta johtuen jouduttiin sitä vähä muokkaamaan illan otteluun.

Vierailija Ryhti sai otteluun lentävän lähdön, kun Jani Lehtonen (J.Saikkonen, Muikku) iski kiekon ensimmäisestä hyökkäyksestä maaliin. Vain hetki ja Ryhdille tarjottiin mahdollisuutta ylivoimalla siirtyä, vaikka kahden maalin karkumatkalle. Tällä kertaa tilaisuus jäi käyttämättä. Ryhdillä oli hyvästä alusta huolimatta koko ajan vaikeuksia omien hyökkäysten lähdöissä omalta alueelta kotijoukkueen kovasta paineesta johtuen. Ensimmäinen erä päättyi 1-1, kotijoukkueen tasoitettua erän puolivälissä ylivoimalla. Toisessa erässä pienet ongelmat vieraiden pelissä jatkuivat ja kotijoukkue käytti tilanteet hyväkseen ja ohittivat erittäin hyvin maalilla pelanneen Oskari Hangan kahdesti. Kolmannen erän Ryhti pääsi aloittamaan ylivoimalla. Tällä kertaa ei nokka kauan tuhissut. Vain 26 sekuntia kiekon tippumisesta sipaisi Jukka Saikkonen (Lehtonen, Siekkinen) kavennuksen. Vierailla oli vielä loistava paikka tulla jopa tasoihin mutta nyt ei vain uponnut tuurillakaan. Niinpä kävi taas legendaariset ja kotijoukkue naputteli reilussa minuutissa tilanteen 5-2. Tämän jälkeen loppu meni ikään kuin pelailuksi. Kotijoukkue sai vielä yhden osuman ja lopulliset lukemat kotijoukkueelle 6-2.

- Ongelmia tuli, kun tehtiin omalla alueella kiekollisena liikaa vääriä valintoja. Meidän pelissä on tällä hetkellä selkeitä ongelma kohtia jotka täytyy nyt vain sitkeästi jumpata kuntoon. Päätä on turha kumminkaan haudata pensaaseen vaan lähdetään kohti tulevan viikonlopun perjantain kotiottelua ja lauantaina vierasottelu Alavudella. Tiedetään ainakin mitä pitää parantaa, totesi päävalmentaja Ari Kiviniemi.