Jääkiekon edustusjoukkueelle lisää sopimuksia.
EdustusJulkaistu: 08.09.2021 19.11

Jääkiekon edustusjoukkueelle lisää sopimuksia.

Joukkue sai lisää leveyttä hyökkäyspäähän, kun se teki sopimuksen Seinäjokisen Joona Putkosen kanssa. Joona kävi Ryhdissä yhden pelin verran lainalla kaudella 2019-20. Viime kausi meni Virkiä nutussa jossa kertyi seitsemän peliä. Nyt Joona pukee Hirvipaidan tälle kaudelle ja varmasti tuo omalla panoksellaan lisää harmia vastustajan puolustukselle.

Ilolla voidaan julkistaa myös puolustuspäähän aimo annoksen kokemusta tuovan Tomi Siekkisen sopimus. Tossu on useaan kertaan todistanut olevansa tämän sarjan yksi ehdottomia kärki pakkeja. Hän tuo joukkueen alakertaan johtajuutta ja sopivissa määrin ennen kaikkea rauhallisuutta.

Maalivahti osastolle kiinnitettiin viime kausina Kuortanetta edustanut Miika Rintala. Miika on torjunut uransa viime vuosina eri nuorten ja 3.divisioona joukkueiden maaleilla. hänen kauttaan joukkueella on nyt kolme sopimus maalivahtia.

Lauantaina pelataan Ryhdin järjestämä harjoitusturnaus, jossa mukana olevat joukkueet ovat Mäntän Kiekko-Pojat, Kauhavan Hela-Kiekko ja Närpiön Kraft. Silloin on oiva mahdollisuus tulla katsomaan Ryhdin otteita ennen sarjan avausta.