Anttoni Hilli pukee Hirvi-paidan ylleen ensi kaudellakin!
Julkaistu: 13.05.2023 11.45

Anttoni Hilli pukee Hirvi-paidan ylleen ensi kaudellakin!

Ryhti on kiinnittänyt toisen puolustajan tulevalle kaudelle, kun Anttoni Hilli, 21, jatkaa pelejään Kurikassa. Ryhdin oma kasvatti palasi viime kaudelle kiekkokaukaloon parin vuoden tauon jälkeen, pelaten 16 ottelua tehoin 1+3=4. Hilli kärsi menneellä kaudella parista ikävästä loukkaantumisesta, jotka söivät ottelumäärää pienemmäksi. Loppu kaudeksi pelikuntoon tullut Hilli oli viime kaudella Ryhdin yksi tasaisimmista suorittajista läpi kauden, eikä otteissa näyttänyt suurempia eroja otteluiden välillä olevan. Anttonilla on kova halu näyttää, että mihin hän pystyy, kun pelaa ehjän kauden!

- Hyvillä mielin lähdössä ensi kauteen! Viime kaudesta jäi hyvä fiilis joukkueen ja pelien puolesta vaikkakin omalta osalta rikkonainen kausi olikin loukkaantumisten takia. Nyt treenataan kesä vaan kovaa ja innolla ensikautta kohti! Hilli tuumaa lyhyesti ja ytimekkäästi.

Päävalmentaja Ilari Lehto on tyytyväinen, kun erittäin hyvällä motivaatiolla varustettu Ryhdin oma kasvatti jatkaa edustusjoukkueessa kiekkoilua.

- Hienoa, että Anttoni jatkaa Ryhdissä! Viime vuonna kaveri tuli mukaan edariin pienen tauon jälkeen. Kesätreeneissä jo näki, että kun hommia tehdään, niin niin tehdään niin hyvin kuin mahdollista. Anttonin vahvuutena on liike kentällä ja ennen kaikkea tarjoaa hyvin lapaa kiekolliselle pelaajalle. Viiveetön pelaaminen on Anttonilla myös hyvällä tasolla. Kulmaväännöissä ei anna tuumaakaan periksi ja muutenkin iskee rohkeasti vastustajaan kiinni puolustuspelissä. Pieni loukkaantuminen toi vähän taukoa pelaamiseen syksyllä, mutta nopeasti Anttoni tuli kyllä telakalta samalla ilmeellä takaisin, Lehto kehuu.

Kurikan Ryhti ry
c/o Yrityspalvelu Junikco Oy
Kurikantie 4, 61300 Kurikka

Y-tunnus: 0209072-4

kurikan.ryhti@netikka.fi